In de wereld van vandaag, waarin technologie een centrale rol speelt in bedrijfsvoering, is het integreren van systemen en processen essentieel voor efficiëntie en succes. Hier bij ToJoy begrijpen we dit als geen ander, en willen we je kennis laten maken met onze krachtige API die helpt om jullie beloningsprogramma naar een geheel nieuw niveau te tillen.

Koppeling met bestaande HR-systeem

Met onze API leggen we krachtige verbindingen tussen ToJoy en jullie bestaande HR-systemen, zoals AFAS, Zoho en Exact. Dit opent de deur naar een wereld van mogelijkheden, beginnend met het synchroniseren van het medewerkersbestand. Geen handmatige invoer meer, geen dubbel werk.

Automatische beloningen voor mijlpalen

Maar daar houdt het niet op. Dankzij onze API kunnen we automatisch beloningen toekennen voor verschillende mijlpalen in het werk van jullie medewerkers. Denk aan:

  • Het succesvol doorlopen van de proeftijd.
  • Het bereiken van cruciale verkooptargets.
  • Het vieren van werkjubilea, zoals vijf jaar in dienst.
  • Het overnemen van extra diensten of verantwoordelijkheden.
  • Het bereiken van 500 gewerkte uren.
  • Het vieren van verjaardagen.

Dit betekent dat je waardering en erkenning op een gestroomlijnde manier kunt uiten, en dat medewerkers beloningen kunnen ontvangen die perfect passen bij hun prestaties. Volledig geautomatiseerd!

Maatwerk beloningsprogramma’s

De ToJoy API opent de deur naar volledig op maat gemaakte beloningsprogramma’s die perfect aansluiten bij de organisatiecultuur en doelstellingen. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom creëren we beloningsprogramma’s op maat die een positieve impact hebben op de betrokkenheid van medewerkers en de algemene prestaties.

Ontdek de mogelijkheden voor jullie organisatie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die onze API kan bieden voor jullie organisatie? Laten we samen onderzoeken hoe we waarde kunnen toevoegen aan jullie organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek!