Personeel bedanken met het ToJoy beloningssysteem

Uw personeel bedanken voor hun inzet en harde werk is een geweldige manier om uw waardering te tonen en een positieve werkcultuur te creëren. Het ToJoy-platform maakt het gemakkelijk om uw personeel te bedanken voor hun toewijding, met een beloningssysteem dat werknemers stimuleert met credits die kunnen worden gebruikt voor unieke ervaringen. Dit is een geweldige manier om uw team te bedanken voor hun werk, omdat het hen toegang geeft tot ervaringen die zijn afgestemd op hun individuele interesses.

Met ToJoy kunt u werknemers belonen met credits die kunnen worden gebruikt voor van alles en nog wat, van een diner in een sterrenrestaurant tot een reis naar Bali of het bezoeken van een van de vele dierentuien binnen Nederland.. Dit is een geweldige manier om uw waardering te tonen en uw personeel iets zinvollers te geven dan een cadeaubon of contant geld. Met ToJoy kunt u uw personeel bedanken voor hun inzet met unieke ervaringen die ze nooit zullen vergeten.

Starten met personeel bedanken voor hun inzet

Start vandaag nog met het belonen van het personeel met unieke ervaringen in plaats van een voorspelbare cadeaubon of een product waar niemand wat aan heeft. Met het ToJoy platform stuurt u in nog geen minuut een zinvolle beloning naar uw werknemers. Deze logt vervolgens in en kan met de verkregen credits een ervaring uitkiezen uit de door onszelf samengestelde catalogus aan unieke belevenissen. Jong, oud, man of vrouw er is altijd een ervaring beschikbaar waar uw werknemer naar uit kan kijken. Doordat ons platform zeer breed inzetbaar is, kunt u er ook voor kiezen ons platform in te zetten bij een verjaardag, het aanbrengen van een nieuwe medewerker of als verkoopstimulans. Werknemer kan alle verkregen credits opsparen en kiezen voor een van zijn bucketlist items.