Stimuleer welzijn en werkgeluk

Onze welzijnsgeschenken laat het personeel eraan herinneren af en toe tijd vrij te maken en voor zichzelf te zorgen. Heerlijk ontspannen tijdens een wellness weekend, trainen aan fysieke en mentale weerbaarheid tijdens bokslessen of even tot jezelf komen tijdens een workshop yoga. Verbeter de wellbeing van jullie medewerkers met een jullie eigen welzijnsprogramma.

Meer dan een sportabonnement

Een catalogus met (lokale) welzijnsgeschenken op maat welke goed aansluit bij de organisatie en de interesses van de medewerker.

Investeren in je werknemers loont

Waarom investeren in welzijn op de werkvloer met ToJoy?

  • Gelukkige en gezonde medewerkers zijn creatiever, productiever en meer betrokken.
  • De inzet van ToJoy helpt het verloop in personeel te verlagen en toptalent te behouden.
  • Verbeter wellbeing van medewerkers en verlaag ziekteverzuim met maar liefst 50%.
  • Tevreden en gemotiveerde medewerkers leidt tot betere prestaties op de werkvloer.

Zet welzijn van personeel centraal

Vitaliteitsmanagement: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.

In tegenstelling tot vroeger zit werkgeluk allang niet meer enkel in de verdienste. Werkgeluk zit anno nu veel meer in de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers. Voor werkgevers ligt hier een grote verantwoordelijkheid in het analyseren en stimuleren van werkgeluk binnen de organisatie.

Uw medewerkers hebben dit jaar keihard gewerkt, het bedrijf heeft een pandemie overleefd, mensen zijn geconfronteerd met het fenomeen ’thuiswerken’. Waarom deze medewerkers niet een keer belonen voor hun prestaties met een beloning die hun welzijn ondersteunt? Leuker, maar ook een stuk impactvoller dan de welbekende relatiegeschenken zoals een koffiemok of een bosje bloemen.

“Het idee dat de werkgever met je meeleeft in mindere tijden is erg fijn. Het gevoel dat je nog onderdeel bent van het team, tijdens langdurige ziekte, heb ik als erg fijn ervaren. Met het cadeau van mijn werkgever heb ik een ontspannen wellness weekend geboekt.”

Jasmine Cooper

Op zoek naar de beste manier om uw topmensen te belonen, erkennen en stimuleren?

Het aanmaken van een account brengt geen kosten met zich mee.