Effectief werven via eigen medewerkers

Aanbrengbonus nieuwe medewerker

Wil je als organisatie aan de slag met werving via eigen medewerkers of merk je dat de huidige aanbrengbonus in de vorm van geld onvoldoende effectief is? Start vandaag nog met originele en unieke bonussen voor het aanbrengen van nieuw personeel. Versnel je wervingsproces en bespaar op werkingskosten. Benieuwd hoe?

Maak het verschil met een aantrekkelijke referral campagne en aanbrengbonus van ToJoy

Wat is een aanbrengbonus?

Een aanbrengbonus is een beloning die wordt gegeven aan een huidige medewerker voor het succesvol aanbevelen van een nieuwe medewerker. Dit concept gaat verder dan de traditionele wervingsmethoden en maakt gebruik van het uitgebreide netwerk en de kennis van uw eigen personeel. Deze strategie kan niet alleen de wervingskosten verlagen, maar ook zorgen voor een hogere kwaliteit van de aanwervingen, omdat uw teamleden waarschijnlijk kandidaten zullen aanbevelen die goed bij uw bedrijfscultuur passen.

Referral campagnes op maat. Maak kennis met onze unieke werkwijze:

  • Vergroot de betrokkenheid van jullie medewerkers
  • Creëer een referral campagne dat zichzelf in stand houd
  • Vergroot het aantal aangedragen medewerkers met beloningen die echt motiveren

Download informatie en deel met collega’s

Voordelen van werving via eigen medewerkers

Het werven van nieuwe medewerkers via uw eigen personeel is vaak veel efficiënter en goedkoper. Volgens verschillende studies is het tot 50% goedkoper dan traditionele wervingsmethoden. Bovendien kunnen medewerkers die betrokken zijn bij het wervingsproces zich meer gewaardeerd en betrokken voelen bij het bedrijf, wat leidt tot een hogere werknemerstevredenheid en -retentie.

Unieke ervaringen als aanbrengbonus

In plaats van standaard financiële beloningen te bieden, kunt u kiezen voor unieke ervaringen als aanbrengbonussen. Dit kunnen bijvoorbeeld exclusieve diners, weekenduitjes, of tickets voor evenementen zijn. Dergelijke beloningen kunnen de loyaliteit en motivatie van medewerkers verhogen en hen aanmoedigen om actief deel te nemen aan het wervingsproces.

Waardeperceptie van ervaringen

Ervaringen worden vaak als waardevoller beschouwd dan materiële beloningen. Ze bieden herinneringen en verhalen die medewerkers met elkaar en met het bedrijf verbinden.

Verstuur je beloning in een handomdraai.

Uw eigen beloningsprogramma op maat

Elk bedrijf is uniek, en daarom is het belangrijk dat uw aanbrengbonusprogramma aansluit bij uw specifieke bedrijfscultuur en waarden. U kunt kiezen voor een volledig op maat gemaakt programma dat past bij de look en feel van uw organisatie.

Of het nu gaat om specifieke ervaringen die aansluiten bij de interesses van uw medewerkers of om een systeem dat in lijn is met uw bedrijfsdoelen, een gepersonaliseerd aanbrengbonusprogramma kan een krachtige tool zijn om top talent aan te trekken en te behouden.

Persoonlijke beloningen

Aantrekkelijke en zinvolle aanbrengbonus dat goed aansluit bij de organisatie en de individuele behoefte van de medewerker.

Persoonlijke beloningen

Unieke ervaringen en het maken van herinneringen ipv traditionele beloningen als nietszeggende producten, cadeaukaarten en geld.

Organisatie volledig ontzorgd

Wij ontzorgen in de uitvoering van gekozen ervaringen en doen de onboarding. Handig voor zowel de werkgever als de werknemer.

Sociale impact is groot

ToJoy-ervaringen beleef je samen met familie, vrienden of collega’s en maken een grote sociale impact.

Creëer een positieve en productieve werkomgeving

Geef de aanbrengbonus voor nieuwe medewerkers een boost met Tojoy.

Door het implementeren van een effectief aanbrengbonusprogramma, kunt u niet alleen uw wervingskosten verlagen, maar ook een positieve en productieve werkomgeving creëren. Bovendien is het een leuke en unieke manier om werknemers te belonen voor hun inspanningen en het aanbrengen van een nieuwe medewerker.

Bent u klaar om uw team te versterken met de kracht van aanbrengbonussen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Op zoek naar de beste manier om aanbrengbonussen effectiever in te zetten?

Neem contact op met ons team voor een persoonlijke demo van ons beloningsplatform en bekijk onze zorgvuldig samengestelde catalogus aan ervaringen.