Waardeer uw personeel met een kleine attentie

Uw personeel laten zien hoeveel u hen waardeert hoeft niet duur te zijn. In plaats van ze een bos bloemen of een BOL cadeaukaart te geven, geef je ze iets wat ze echt zullen waarderen: ToJoy credits. ToJoy credits zijn een geweldige manier om uw personeel een kleine attentie en waardering te geven. Met ToJoy kan een medewerkers sparen voor unieke ervaringen en zelfs bucket list items. Ze kunnen hun credits bijvoorbeeld gebruiken om te reizen, om kaartjes te boeken voor concerten en sportwedstrijden of om gitaarlessen te nemen. Bovendien kunnen ze deze ervaringen delen met hun vrienden en familie, wat het nog specialer maakt. Werkgever en werknemer worden hierbij volledig ontzorgd.

Waarom kiezen voor ToJoy ervaringen? Bekijk onze 8 redenen waarom ToJoy-ervaringen zoveel beter zijn dan cadeaubonnen, bosjes bloemen en bronzen beeldjes.

Meer dan 500+ unieke ervaringen beschikbaar

Stuur kleine attenties met het ToJoy platform

Met ToJoy credits kunt u uw personeel laten zien dat u om hen geeft en dat u dankbaar bent voor hun harde werk. Bovendien is het een geweldige manier om het moreel op te krikken en hen te motiveren om productief en succesvol te blijven. Als werkgever blijf je door gebruik te maken van het ToJoy platform het gehele jaar betrokken. Dus, als u op zoek bent naar een unieke en zinvolle manier om uw personeel te laten zien dat u hen waardeert, dan zijn ToJoy credits wellicht de perfecte oplossing. Het is een kleine attentie die een groot verschil kan maken.