Zinvol belonen met impact

Sparen voor unieke ervaringen

Van A tot Z volledig ontzorgd

Referral recruitment betekenis

Referral recruitment is het gebruik van persoonlijke netwerken om toptalent voor een bedrijf te vinden en aan te nemen. Doorverwezen kandidaten zijn doorgaans beter gekwalificeerd en passen beter bij de baan dan kandidaten die via traditionele wervingskanalen worden geworven. Dat komt omdat verwijzingen vooraf worden gecontroleerd en afkomstig zijn van een betrouwbare bron. Als werkgever kunt u een nog grotere impact hebben op uw wervingsstrategie door incentives aan te bieden aan werknemers die getalenteerde kandidaten doorverwijzen.

Jong, oud, man of vrouw. Ons platform biedt voor iedereen een ervaring waar naar uitgekeken kan worden!

Bespaar tijd en geld met referral recruitment

Het gebruik van referral recruitment kan u tijd en geld besparen en tegelijkertijd de kwaliteit van uw aanwervingen verhogen. De sleutel tot een succesvolle werving via referral is ervoor te zorgen dat uw werknemers het referralproces begrijpen en toegang hebben tot de juiste kanalen om potentiële kandidaten te vinden. U kunt dit doen door duidelijke instructies te geven over het referralproces, toegang te bieden tot referralnetwerken en succesvolle referrals te stimuleren. Als u het goed aanpakt, kan werving via verwijzingen een effectieve en kostenefficiënte manier zijn om toptalent te vinden.

Referral recruitment stimuleren

Met het ToJoy platform kunt u het aanbrengen van een nieuwe collega belonen met unieke ervaringen in plaats van geld, producten of geld. Vanuit ons platform stuurt u uw medewerker een x-aantal credits en deze kan vervolgens een keuze maken uit meer dan 1000+ unieke ervaringen. Zeg nou eerlijk.. een bezoek aan het Noorderlicht of een Formule1 race klinkt toch veel aantrekkelijker dan € 500,-?

Benieuwd naar al onze incentives?