Als bedrijf willen we onze medewerkers waarderen en belonen voor hun harde werk en bijdrage aan het bedrijf. Een geweldig manier om dit te doen is door het geven van een presentje medewerkers via ToJoy, ons beloningsplatform met spaarsysteem.

In plaats van het geven van traditionele cadeaus, kun je via ons platform credits sturen naar je medewerkers. Deze credits kunnen worden omgezet in een unieke ToJoy-ervaring, zoals een diner, avondje uit of andere leuke activiteit. Het geven van een presentje medewerkers door middel van ToJoy-credits is een veel persoonlijker en waardevoller gebaar dan het sturen van een traditioneel cadeau.

Presentjes versturen in de vorm van credits

Het is ook heel eenvoudig om credits te sturen. Je kunt het direct via het platform doen en de credits worden onmiddellijk toegevoegd aan het account van de ontvanger. Hierdoor hoeft je medewerker niet te wachten op het fysieke cadeau en kan hij of zij direct op zoek naar een de ervaringen waar naar uitgekeken word.

Met ToJoy maak je het geven van een presentje medewerkers een leuk en waardevol moment voor zowel jou als de ontvanger. Dus waar wacht je nog op? Beloon je medewerkers vandaag nog, geef toegang tot een unieke ToJoy-ervaring en toon hen hoeveel ze betekenen voor jou en je bedrijf.

Uniek spaarsysteem voor kleine presentjes

Bovendien biedt ToJoy een uniek spaarsysteem waardoor medewerkers beloningen kunnen verdienen voor hun harde werk en prestaties. Verkregen credits kunnen worden opgespaard voor een van de vele bucketlist items. Het spaarsysteem motiveert medewerkers om hard te blijven werken en doelen te behalen, en biedt hen een tastbare beloning voor hun inspanningen. Hierdoor versterkt het niet alleen de motivatie en productiviteit van medewerkers, maar ook het gevoel van waardering en erkenning.

Wij bieden de mogelijkheid om op een eenvoudige en efficiënte manier presentjes medewerkers te geven op speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea of prestaties. Het is een geweldige manier om medewerkers te bedanken en te vieren, en om hen te laten weten dat ze gewaardeerd worden. Dus waarom niet beginnen met het geven van presentjes medewerkers via ToJoy en het verschil maken voor jouw medewerkers en bedrijf?