ToJoy is het platform voor werknemers erkenning waarmee uw bedrijf zijn werknemers kan belonen met leuke en gedenkwaardige ervaringen. Binnen ons erkennings- en beloningsplatform bieden wij meer dan 1000+ krachtige persoonlijke, levens- (en zakelijke) veranderende momenten die mensen voor altijd onthouden.

  • Bedrijven werken samen met ToJoy om beloningen aan hun werknemers te sturen via ons online platform. Managers kunnen in slechts een aantal minuten en een paar klikken beloningen naar hun medewerkers sturen.
  • Werknemers die een beloning ontvangen, worden per e-mail op de hoogte gebracht en loggen vervolgens in op ons platform waar ze de beloning kunnen inwisselen voor hun keuze voor een van onze unieke ervaringen en avonturen.
  • Zodra ze een ervaring hebben geselecteerd, werkt ons team één op één met de medewerker om hun ervaring te plannen. Het enige wat medewerkers hoeven te doen is komen opdagen en genieten van een een geweldige tijd!

Ons platform is geschikt voor iedere organisatie dat hun werknemers en relaties op een alternatieve manier wil belonen met unieke ervaringen in plaats van traditionele cadeaus als cadeaubonnen, contant geld en nietszeggende producten.

Wij zijn het eerste en enige bedrijf in de Benelux dat zich puur richt op ervaringen als beloning van medewerkers. Niemand werkt met zoveel topbedrijven of begrijpt de voordelen die ervaringen hebben voor werknemers en werkgevers zoals wij.

Stel je voor, je bent een programmeur en je hebt net een belangrijke mijlpaal bereikt voor een lopend project. Als beloning voor je harde werk ontvang je een BOL-cadeaubon van € 200,-. Je besteedt de cadeaubon aan een lamp en een nieuw paar schoenen. Na verloop van tijd ben je de bonus die je hebt verdiend alweer vergeten en je weet niet meer hoe je deze hebt uitgegeven.

Met ToJoy kan een programmeur besluiten surflessen te proberen, een parachutesprong te doen of een dag als stuntman door het leven te gaan. Iets wat hij altijd al eens heeft willen doen, maar waar hij nooit tijd voor heeft vrijgemaakt. Uiteindelijk wordt surfen zijn nieuwe passie en een deel van zijn persoonlijke leven. Dit is de kracht van ToJoy. We stimuleren medewerkers om nieuwe dingen te proberen, zodat ze zowel binnen als buiten het kantoor kunnen groeien.

Altijd al de perfecte Mojito willen maken? Of op 5 km hoogte uit een vliegtuig springen? Misschien de kunst leren van het bereiden van heerlijke Thaise gerechten of een race van de Formule1 willen bezoeken? Van koken, parachutespringen tot yoga, kiteboarden, schilderen en boksen, ToJoy heeft voor elk wat wils en we breiden onze beloning catalogus altijd uit waardoor deze altijd vernieuwend en nooit hetzelfde is.

Ons aanbod unieke ervaringen is geschikt voor jong of oud, man of vrouw, avontuurlijk of leergierig. Binnen ons platform bevinden zich meer dan 1000+ unieke ervaringen die goed aansluiten bij iedere werknemer.

Aan het gebruik van ons platform zitten geen kosten verbonden. Sluit uw organisatie gratis aan op ons platform.

Vul eenvoudig het formulier ‘Demo aanvragen’ in en vertel ons iets over uw doelen. We willen graag met u in contact komen en begrijpen hoe ToJoy de betrokkenheid van uw medewerkers en de algehele bedrijfscultuur kan verbeteren.

Binnen een week kunt u al starten met het versturen van beloningen. Echter hangt veel af van uw doelen, bedrijfsgrootte en specifieke wensen. Prioriteit heeft altijd een vlekkeloze lancering.

Niet geheel toevallig staat ons hoofdkantoor staat in Oosterwolde (Friesland). Oprichters Martijn en Sidney zijn beide afkomstig uit Oosterwolde en houden hier kantoor in een bijzonder en modern kantoorpand met alle voorzieningen voor een uitstekende werkomgeving. 

Het kantoorpand ligt centraal gelegen in onze drie Noordelijke provincies en is makkelijk bereikbaar met een ligging nabij de N381. Ons kantoor is gevestigd in het voormalige bankgebouw en gelegen op een drukke zichtlocatie, grenzend aan de entree van Oosterwolde.

Staat uw vraag er niet tussen?

Wanneer uw vraag er niet tussen staat kunt u gerust contact met ons opnemen.