UNIEKE ervaringen

Beloningen die zorgen voor het WOW-effect

Het gebruik van ons platform stimuleert de betrokkenheid van werknemers voor een langere periode. ToJoy-ervaringen hebben een lange levensduur, sluiten aan bij de interesses en de sociale impact is groot. Dit in tegenstelling tot traditionele werknemersbeloningen als cadeaubonnen, nietszeggende producten of geld. Voor iedere werknemer is er een ervaring beschikbaar waar naar uitgekeken word en welke voor altijd zal worden onthouden.

Aanbod dat aansluit bij de interesses

Binnen ons platform bevinden zich meer dan 1.000+ unieke ervaringen. Op basis van de resultaten uit het medewerkersonderzoek maken wij een selectie en richten wij een beloningsprogramma in dat naadloos aansluit bij de interesses van de werknemers. ToJoy-ervaringen zijn onvergetelijke en levensveranderende momenten die werknermers voor altijd bij zullen blijven. Of je nu kiest voor de ervaringen thuis, een actief dagje uit of een van de vele bucketlist items.. Met ToJoy kies je voor de meest zinvolle manier van belonen en ga je voor impact.

Waarom ToJoy-ervaringen?

8 redenen waarom ToJoy-ervaringen zoveel beter zijn dan traditionele cadeaus als cadeaubonnen, bloemen, bronzen beeldjes en producten.

Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten

Zorg voor een glimlach op het gezicht van medewerkers en tel je zegeningen als werkgever.

Geen simpel bosje bloemen voor mijn verjaardag, maar credits voor mijn ToJoy spaarprogramma. Met de eerder gespaarde punten heb ik een leerzame cursus fotografie gevolgd in Amersfoort. Super leuk en ook nog eens nuttig in mijn functie.

Nienke Vos

Binnen ons bedrijf gaat het niet meer over de bonussen die verdiend kunnen worden aan de hand van targets, maar gaat het voornamelijk over de uitjes die gedaan worden met de credits van het TOJOY programma. Een extra prikkel die zorgt voor dat laatste stukje motivatie.

Freek de Vries

Van een zakelijke relatie een tegoed ontvangen bij ToJoy. Een nieuw platform voor bedankjes en beloning. Nooit eerder van gehoord, maar wat een leuk concept! Niks gelogen over het ruime en verrassende aanbod activiteiten.

Arnold Brugkamp

Hoe tof is het om na een succesvol project beloond te worden met keuze uit verschillende mooie cadeaus. Bungeejumpen, kitesurfen, leren duiken of vissen met visgids. Keuzestress… Uiteindelijk gekozen voor een workshop kitesurfen. Leerzaam en super gaaf!

Niels Muller

Het idee dat de werkgever met je meeleeft in mindere tijden is erg fijn. Het gevoel dat je nog onderdeel bent van het team, tijdens langdurige ziekte, heb ik als erg fijn ervaren. Met het cadeau van mijn werkgever heb ik een ontspannen wellness weekend geboekt.

Jasmine Cooper

Eindelijk eens een kerstpakket gekregen waar je écht iets aan hebt. Met mijn ontvangen credits een heerlijk saunabezoek gepland met mijn zus. Dagje sauna en een fijne lichaamsbehandeling. Op en top genieten!

Hermina de Jonghe

Leuke gitaarlessen die zeer goed te volgen zijn. Je moet wel een beetje discipline hebben maar als je de gitaarlessen allemaal volgt kun je net als mij snel een paar nummers spelen. Ik raad dit cadeau zeker aan.

Piet Pietersen

Prachtige dierentuin WILDLANDS Emmen dat verdeeld is in drie thema’s. Duidelijke route om alles in één keer goed te bekijken. De kids hebben zich goed vermaakt.

Hilly de Groot

Miu is het beste Sushi restaurant van heel Nederland en geloof me ik heb veel sushi zaken bezocht. De porties zijn voldoende en van een enorm goede kwaliteit. We hebben genoten van de avond.

Frank de Vries

Afgelopen weekend in Hartje Ruinen gelogeerd met mijn vriendin. Het huisje is super en van alles voorzien. Zo hadden we o.a. twee luxe badkamers tot onze beschikking. De omgeving is super mooi om te wandelen en fietsen.

Marco Jansen

Jong, oud, man of vrouw. Voor iedere medewerker een geschikte ervaring.

Met meer dan 1.000+ unieke ervaringen verdeeld over verschillende categorieën zijn wij in staat iedere medewerker een geweldige ervaring te bieden. Benieuwd naar onze uitgebreide aanbod unieke ervaringen?

Op zoek naar de beste manier om uw topmensen te belonen, erkennen en stimuleren?

Neem contact op met ons team voor een persoonlijke demo van ons erkennings- en beloningsplatform en bekijk onze zorgvuldig samengestelde ervaringscatalogus.