Jubileum op het werk

Een jubileum op het werk is een fantastische gelegenheid om het harde werk van een werknemer te vieren en te waarderen. Of het nu gaat om een mijlpaal in het eerste jaar of een jubileum bij een langdurige verbintenis, het is een perfect moment voor de werkgever om zijn werknemer te erkennen en bedanken voor zijn toegewijde dienst. Een jubileum op de werkplek biedt een gelegenheid om dankbaarheid uit te drukken, erkenning te tonen en de werknemer te belonen voor zijn inzet. Het is ook een geweldige manier om het moreel en de loyaliteit van het personeel te stimuleren.

Werkgevers kunnen kiezen uit verschillende mogelijkheden om een jubileum op het werk te vieren, van een eenvoudige kaart of taart tot een meer uitgebreide cadeau. Het is belangrijk uit te zoeken wat de werknemer het meest zou waarderen en de viering daarop af te stemmen. Wat u ook besluit te doen, het is een prachtige manier om uw erkenning en waardering te tonen voor alles wat de werknemer voor het bedrijf heeft gedaan.

Waarom een werk jubileum vieren?

Werkjubilea zijn belangrijke mijlpalen in elke relatie – dus waarom niet voor uw werknemers? Het vieren van werkjubilea is een geweldige manier om uw werknemers waardering te tonen voor hun harde werk en toewijding. Of het nu vijf of tien jaar is, de tijd nemen om werknemers te erkennen en te belonen voor hun bijdragen aan een bedrijf is essentieel voor het bevorderen van een positieve en gemotiveerde werkomgeving. Wanneer werknemers zich gewaardeerden gewaardeerd voelen, is de kans groter dat zij bij het bedrijf blijven en zich meer inspannen. Of u nu een handvol werknemers hebt of honderden, het vieren van een werk jubileum kan een groot verschil maken.

Soorten werkjubileum

Er zijn een paar verschillende soorten jubilea die gewoonlijk op de werkplek worden gevierd. Wanneer iemand 5 jaar in dienst is, wordt dat meestal gezien als een belangrijke mijlpaal. Daarnaast is het ook heel gebruikelijk om een werknemer te huldigen die 12,5, 25 of zelfs 40 jaar bij dezelfde organisatie werkt.

Met meer dan 1000+ unieke ervaringen voorzien wij organisaties van unieke jubileum cadeaus.

Originele jubileum cadeau bedrijf

Voor werknemers die al geruime tijd bij hun werkgever in dienst zijn, is het essentieel dat zij een passend jubileum cadeau ontvangen. Een bos bloemen of een cadeaubon volstaat in de meeste gevallen eigenlijk niet om hun langdurige dienst te erkennen. Als iemand 25 of 40 jaar in dienst is, is het beter om hem iets origineels en gedenkwaardigs te geven, bijvoorbeeld een onvergetelijke ervaring. Een jubileum van dit niveau (25 of 40 jaar) valt daarnaast ook nog eens onder de diensttijdvrijstelling en hiervoor is de uitkering onbelast.

Lees ook: Cadeau pensioen: Hoe je het onvergetelijk maakt met een unieke ervaring

Jubileum cadeau vrouw

Wanneer een vrouw 25 of 40 jaar trouw is aan het bedrijf, wat voor cadeau kunt u haar dan geven? Doe iets anders dan de rest en geef haar een unieke ervaring die is afgestemd op haar wensen en behoeften. ToJoy biedt de mogelijkheid om te kiezen uit vele opties zoals een wellness-weekend, een vijfdaagse vakantie naar Lapland of een ballonvaart. Dergelijke jubilea bieden u als organisatie de mogelijkheid om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Jubileum cadeau man

Wat moet het ideale geschenk zijn voor iemand die al 5, 10, 25 of 40 jaar voor een bedrijf werkt? Maak het bijzonder door hem een onvergetelijke ervaring te schenken welke goed aansluit bij zijn voorkeuren. ToJoy kan u helpen met een dergelijke selectie; uw medewerker kan bijvoorbeeld kiezen voor een geheel verzorgd Formule 1-weekend of een 5-daagse reis naar Lapland, tickets voor een voetbalwedstrijd of een skydive-ervaring. Benieuwd naar al onze ervaringen?

Gratificatie cadeau werkjubileum

Werkgevers kunnen een gratificatie uitkeren aan werknemers die 25 of 40 jaar in dienst zijn, waarover geen belasting wordt geheven. Deze beloning is beschikbaar voor degenen die ten minste 25 jaar voor het bedrijf hebben gewerkt en vervolgens nogmaals bij 40 jaar dienstverband. Het bedrag van de onbelaste jubileumgratificatie mag niet hoger zijn dan één maand totaal inkomen, inclusief vakantiegeld.