Werkplezier hand in hand met vrijheid, vertrouwen en verantwoor­de­lijk­heid

  • Binnen ToJoy geloven we dat plezier hebben in de dagelijkse werkzaamheden van essentieel belang is.
  • Onze medewerkers krijgen de ruimte om hun werk in te richten op de wijze die zij het beste vinden en zorgen er zelf voor dat resultaten bereikt worden.
  • Vertrouwen is een belangrijk aspect in aantrekkelijk werkgeverschap, waarbij het voornamelijk gaat om het vertrouwen in de uitvoering van het werk. Medewerkers ervaren dit vertrouwen wanneer zij niet constant gecontroleerd worden tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Samen bouwen aan zinvolle relaties

Met de juiste mindset en het juiste gedrag versterken we organisaties en helpen we deze vooruit. Sterke en zinvolle relaties geven het gevoel dat het werk ook echt waarde heeft, waardoor je meer motivatie en plezier hebt in de dagelijkse werkzaamheden.

Plezier, enthousiasme en humor

Met veel plezier, enthousiasme en humor werken we aan onze startup. Tijdens- en buiten kantoor uren maken we plezier. Werken bij ToJoy zorgt voor een lach op het gezicht bij al onze medewerkers, klanten en partners!

Met passie zorgen voor impact

Met veel passie en toewijding richten wij beloningsprogramma’s in die impact hebben. Impact op de werknemer, maar ook voor de werkgever. Ontzorgen is ons op het lijf geschreven en geeft ons voldoening.

Onze cultuur is belangrijk

De impact van onze bedrijfscultuur op de organisatie is enorm. Ze bepaalt hoe gelukkig onze werknemers zijn, hoe collega’s onderling met elkaar omgaan en hoe succesvol wij met zijn allen zijn. Het zorgt ervoor dat nieuwe mensen graag bij ToJoy willen werken en dat onze werknemers juist nooit meer weg gaan (hopen we).

Onze eigen cultuur is voor ons dus enorm van belang!

Enkele voordelen van werken bij ToJoy

Remote werken

Geen verplichting om naar kantoor te komen. Dankzij de nieuwste technologieën is het mogelijk overal ter wereld te werken.

Maandelijkse nieuwe ervaringen

Naast hard werken stimuleren wij om nieuwe dingen te proberen. Denk aan pizza’s maken, parachute springen, rijden in Ferrari’s en kitesurfen.

Denk anders

Binnen ToJoy is er veel ruimte voor ideeën, verbetering en eigen inbreng. De woorden “We doen het altijd zo” kennen we niet.

Samen mooie dingen beleven

Werken bij ToJoy staat voor samen mooie dingen beleven. Bij ons staat werkplezier hoog in het vaandel en zorgen wij voor prettige arbeidsomstandigheden.

Met veel plezier, enthousiasme en humor werken we aan onze startup. Tijdens- en buiten kantoor uren maken we plezier. Werken bij ToJoy zorgt voor een lach op het gezicht bij al onze medewerkers, klanten en partners!

Kantoor in Friesland

Ons hoofdkantoor staat in Oosterwolde (Friesland). Op slechts enkele minuten van twee prachtige natuurgebieden. Het Drents- Friese Wold en het Fochteloërveen. Twee geweldige gebieden waar wij geregeld een mooie wandeling maken.

ToJoy beschikt over een bijzonder en modern kantoorpand met alle voorzieningen voor een uitstekende werkomgeving. Ons kantoor is gevestigd in het voormalige bankgebouw en gelegen op een drukke zichtlocatie, grenzend aan de entree van Oosterwolde. Het kantoorpand ligt nabij de N381 en is daardoor makkelijk bereikbaar.

Open sollicitatie

Doordat wij continue in beweging zijn verandert ons vacature-aanbod maandelijks. Staat de vacature die je zoekt niet online maar wil je toch graag bij ons werken of stage lopen? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent, en niet al onze openstaande (stage) vacatures staan op onze website. Stuur ons dus vooral een open sollicitatie en wij zullen snel contact met je opnemen.