Wat geef je een man wanneer hij met pensioen gaat?

Wanneer een mannelijke collega met pensioen gaat, is dat een speciale gelegenheid die een speciaal cadeau verdient. In plaats van hem gewoon een traditioneel pensioencadeau te geven zoals beeldje, een pen of een horloge geef je hem een ervaring. Maar wat voor ervaring geef je een man die al een leven lang ervaringen heeft opgedaan? Juist, toegang tot unieke ToJoy-ervaringen!

Waarom een ToJoy-ervaring zoveel meer is dan een traditioneel cadeau?

Met kinderen en kleinkinderen naar Safaripark Beekse Bergen

Pensioen cadeau voor man

ToJoy-ervaringen zijn uniek, levensveranderende gebeurtenissen en onvergetelijk. Binnen ons platform bevinden zich verschillende categorie├źn met ervaringen. In deze categorieen bevinden zich onder andere ervaringen die veelal gekozen worden door mannen:

  • Het bezoeken van Formule 1 race in het buitenland
  • Een citytrip naar een Europese hoofdstad naar keuze
  • Het lang weekend met de hele familie, inclusief kinderen en kleinkinderen naar Safaripark Beekse Bergen
  • Ballonvaart voor meerdere personen
  • Weekje naar de wadden

Binnen ons platform heeft de collega genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Of hij nu kiest voor een grote ervaring of voor meerdere kleine uitjes. Bij de start van zijn pensioen hoeft hij zich niet te vervelen.

Pensioen cadeau’s versturen binnen 1 minuut

Vanuit ons platform stuurt u binnen 1 minuut een pensioencadeau naar uw mannelijke werknemer. Deze bezoekt kiest een van de meer dan 500 unieke ervaringen dat ons platform te bieden heeft. Zowel werkgever als werknemer worden hierbij volledig ontzorgt De werknemer hoeft enkel te verschijnen op de dag van het event zodat deze maximaal kan genieten van zijn pensioen. Kennismaken met ToJoy-ervaringen als pensioen cadeau man?