Versnel het wervingsproces met ons unieke verwijzingsprogramma

Het gebruik van referral recruitment kan jullie organisatie veel tijd en geld besparen en tegelijkertijd de kwaliteit van jullie aanwervingen verhogen.

Motiveer jullie top medewerkers om toptalent door te verwijzen met beloningen die viral gaan.

Referral bonus

Welke beloning voor je referrals?

Referral recruitment kan pas slagen als er voldoende aandacht wordt besteed aan een aantal belangrijke aspecten. De referral bonus is daar een groot onderdeel van. Weet je mensen te enthousiasmeren om wervingsbijdragen te doen met behulp van cadeaubonnen of geld? Of zijn mensen eerder te motiveren door een mooie reis of ervaring in het vooruit te stellen?

Kies voor ervaringen

Resultaten uit het verleden hebben bewezen dat ervaringen zorgen voor een hogere betrokkenheid en betere resultaten. Ons referral beloningsprogramma gaat door de inzet van ervaringen viral binnen de organisatie.

Waarom kiezen voor ToJoy ervaringen?

Referral recruitment beloning

De écht unieke ervaringen die enthousiast maken

Unieke ervaringen die aansluiten bij de organisatie en de interesses van jullie medewerkers zorgen voor het succes van jullie beloningsprogramma.

Voordelen van referral recruitment

  • Een kandidaat die via referral binnenkomt is vaak een betere kandidaat met kwaliteiten die passen bij het bedrijf of functie.
  • Referrals zorgen vaak voor een sneller en goedkoper recruteringsproces. Vacatures worden sneller ingevuld.
  • Bestaande werknemers zijn de belangrijkste ambassadeurs van je organisatie. Het versterkt de employer brand op een authentieke manier.
  • Werknemers die via referral recruitment binnenkomen kunnen zich sneller inwerken door een persoonlijk mentor.
  • Hogere betrokkenheid heeft een positief effect op de personeelsretentie. Beloningen leiden tot beter en gemotiveerd personeel.

50%

Inzet van referral recruitment leidt tot kostenbesparingen van 20% tot 50% in vergelijking met traditionele recruitmentmethoden.

55%

Met referral recruitment kan een organisatie tijdens het wervingsproces een 55% snellere time-to-hire boeken.

“Afgelopen weekend in Hartje Ruinen gelogeerd met mijn vriendin. Het huisje is super en van alles voorzien. Zo hadden we o.a. twee luxe badkamers tot onze beschikking. De omgeving is super mooi om te wandelen en fietsen.”

Marco Jansen

Beloon- en spaarprogramma

Uitermate geschikt voor grote- en kleinere wervingsbijdragen

Beloningen die middels het ToJoy platform worden verstuurd kunnen direct worden ingezet voor een ervaring naar keuze, maar zijn ook op te sparen binnen het platform. Hierdoor kunnen meerdere kleine beloningen uiteindelijk resulteren in voldoende credits voor het verwezenlijken van een bucket-list item. Hierdoor is ToJoy uitstekend inzetbaar voor het belonen van grote of kleinere wervingsbijdragen.

Wil je referrral recruitment naar een hoger plan brengen en nog effectiever inzetten, kies voor ToJoy beloningen!

Op zoek naar de beste manier om referral recruitment nog effectiever in te zetten?

Neem contact op met ons team voor een persoonlijke demo van ons beloningsplatform en bekijk onze zorgvuldig samengestelde catalogus aan ervaringen.