Wat is een 25 jaar jubileum?

Tegenwoordig is het niet normaal om 25 jaar bij één werkgever of organisatie te blijven, dus als iemand dit voor elkaar krijgt, is dat echt iets om blij mee te zijn. Een kaart met alleen een lovende boodschap is dan ook onvoldoende om deze unieke prestatie waar te nemen. Het aanbieden van een buitengewone ToJoy-ervaring maakt de 25e herdenking voor de werknemer veel opmerkelijker.

Waardeer jarenlange inzet met onze unieke ervaringen welke goed in verhouding staan met de geleverde dienst.

25 jarig jubileum werk – Onderwijs, zorg en ambtenaar

Volgens het laatste rapport van het CBS is gemiddeld één op de drie personeelsleden tien jaar of langer in dienst bij dezelfde organisatie. Dit kan per bedrijfstak verschillen; in de overheidssector is het meestal het langst. Deze werkperiode zal waarschijnlijk korter zijn als de band tussen werknemer en werkgever flexibeler is en als de werknemer relatief jong is. In de gezondheidszorg en het onderwijs wordt meestal een 25-jarig jubileum gevierd, maar ook bij de overheid is dit gebruikelijker dan in andere sectoren.

Originele jubileum cadeau 25 jaar in dienst

Ter gelegenheid van een 25-jarig jubileum is het belangrijk een origineel cadeau te geven waaruit waardering en dankbaarheid spreekt. Ook al ken je de werknemer nog zo goed, het kan een enorm lastige opgave zijn. Om het eenvoudig te maken, hebben we de ToJoy in het leven geroepen. Met ToJoy kan de ontvanger een ervaring kiezen dat past bij zijn voorkeur, zoals een etentje in een sterrenrestaurant, het bezoeken van FC Barcelona – Real Madrid, een weekend Safaripark Beekse Bergen, of het behalen van zijn duikbrevet. Door een persoonlijke boodschap en een klein fysiek cadeau toe te voegen geeft ieder bedrijf een 25 jaar jubileum cadeau welke goed ontvangen word.

Gratificatie 25 jarige jubileumuitkering

Een werkgever mag een van belasting vrijgestelde jubileumuitkering verstrekken aan iedere werknemer die 25 jaar in dienst is. Deze bonus kan opnieuw worden gegeven na 40 dienstjaren en mag niet hoger zijn dan een totaalbedrag dat gelijk is aan één maand brutosalaris inclusief het vakantiegeld.

Cadeau collega 25 jaar in dienst

Een 25 jaar in dienst cadeau als mooi jubileum cadeau wanneer uw collega 25 jaar in dienst is. Al een kwart eeuw is de werknemer die voor u werkt aan uw bedrijf verbonden. Wat een mijlpaal! Deze speciale dag kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan.