Een nieuwe baan, een nieuw avontuur

Met ToJoy kiezen nieuwe medewerkers hun favoriete unieke ervaring. Ons platform is uniek en zeer goed schaalbaar. De manier om nieuwe werknemers te verwelkomen.

Dankzij onze onboarding geschenken zullen nieuwe medewerkers een eerste indruk krijgen die ze niet snel zullen vergeten.

ToJoy ontzorgt en neemt de volledige organisatie uit handen

Vanaf het moment van verzending komt de totale organisatie van het avontuur van uw medewerker in handen van ToJoy. Het volledige proces van planning tot uitvoering van de activiteit wordt geregeld. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat nodig is voor de organisatie van bijzondere ervaringen.

Eenvoudig versturen

Wij maken het eenvoudig om onboarding geschenken te versturen. Stuur beloningen ad hoc als nieuwe medewerkers starten in hun nieuwe functie of verzend maandelijks een groepsbeloning naar een grotere groep nieuwe medewerkers.

Maak het persoonlijk

Onboarding-cadeaus hoeven niet one-size-fits-all te zijn. Werknemers hebben behoefte aan flexibiliteit en keuzevrijheid. Laat uw nieuwe medewerkers zelf een ervaring kiezen waar zij enthousiast van worden.

Praten over herinnering

Het is leuker om te praten over een gave ervaring dan over die waterfles of rugtas van de nieuwe werkgever. Nadat nieuwe medewerkers hun ToJoy-ervaring hebben beleefd, delen ze foto’s en herinneringen met hun nieuwe collega’s.

Inspiratie voor jullie onboarding programma.

Kies een vast moment voor het versturen. Onderstaand twee mogelijkheden die u kunt inzetten wanneer u onboarding geschenken wilt inzetten.

Verstuur beloningen voor de startdatum van een nieuwe medewerker.

Wanneer men tussen het tekenen van het nieuwe contract en de startdatum een onboarding geschenk ontvangen kunnen ze nog even genieten voordat ze beginnen in hun nieuwe functie. Quality time met familie en vrienden zodat ze vol enthousiasme verschijnen op hun eerste werkdag.

Verstuur beloningen in de eerste week van een nieuwe medewerker.

Stuur een onboardingscadeau als extra verrassing tijdens de eerste week van de nieuwe medewerker. Zo kan de werknemer naast alle nieuwe indrukken op het werk iets leuks doen met familie of vrienden. Deze nieuwe manier van onboarding brengt super leuke gesprekken op gang.

Op zoek naar de beste manier om een goede eerste indruk achter te laten?

Neem contact op met ons team om alle mogelijkheden van ons platform te bespreken.