ICT, media en communicatie

Ontdek de kracht van waardering

Met toenemende personeelstekorten en ongewenst verloop van personeel als belangrijke pijnpunten in de snelle wereld van ICT-, media en communicatie, is waardering de brandstof voor groei. Bij ToJoy geloven we sterk in de kracht van erkenning en beloning om medewerkers te stimuleren en te motiveren.

Maak het verschil met een aantrekkelijk en zinvol beloningsprogramma van ToJoy

Beloningsplatform met spaarsysteem

Middels ons gebruiksvriendelijke beloningsplatform met spaarsysteem, richten wij voor jullie organisatie een aantrekkelijk en zinvol beloningsprogramma in dat werkgeluk zal bevorderen en jullie medewerkers op een onderscheidende manier zal binden en boeien.

Aanbod dat aansluit bij interesses en doelstellingen

Door middel van unieke ervaringen, zinvolle producten en het creëren van onvergetelijke herinneringen ontstaat er een sterke verbondenheid, een positieve werkcultuur en een verhoogd gevoel van waardering en erkenning bij de medewerkers.

Werkgever en werknemer volledig ontzorgd

ToJoy neemt jullie organisatie alle zorgen volledig uit handen, vanaf het moment van onboarding tot de perfecte afwikkeling van de gekozen ervaringen. Werkgevers kunnen zich volledig concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl werknemers alleen maar hoeven te verschijnen op de dag van het event en volop te genieten.

Inzicht in de impact van het beloningsprogramma en werkgeluk

Ons platform verzamelt reviews en biedt bruikbare statistieken. Krijg inzicht in de impact van het beloningsprogramma en de inzet van ToJoy-ervaringen op de betrokkenheid van jullie medewerkers.

Meerwaarde voor werkgever en werknemer

MEERWAARDE

Aantrekkingskracht voor nieuw talent

De inzet van ervaringen als beloning is aantrekkelijk voor nieuw talent in de ICT, media en communicatie sector vanwege de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, zichtbaarheid en erkenning, evenals de focus op een positieve werkomgeving en cultuur.

MEERWAARDE

23% meer productiveit

Medewerkers die zich gewaardeerd voelen hebben meer plezier in hun werk en zijn gemotiveerder. Betrokken medewerkers hebben een hogere productiviteit en zijn bereid extra inspanningen te leveren.

MEERWAARDE

Enthousiaste medewerkers worden ambassadeurs van de organisatie

Medewerkers raken enthousiast door hun gekozen ervaring en delen foto’s en hun ervaring via socialmedia kanalen, met vrienden, familie en collega’s in hetzelfde werkveld.

MEERWAARDE

59% minder personeelsverloop

Een goede werk/prive balans, een aansprekende organisatiecultuur en leuke herinneringen, dragen bij aan het creëren van een positieve werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd, gesteund en verbonden voelen. Dit leidt uiteindelijk tot minder personeelsverloop en het behoud van cruciale kennis.

MEERWAARDE

10% minder verzuim

De sector heeft te maken met een hoog risico op burn-out vanwege de hoge werkdruk. Investeren in werkgeluk draagt bij aan het verminderen van verzuim en burn-out, het vergroten van veerkracht en het behoud van gekwalificeerd personeel, waardoor de continuïteit en teamstabiliteit wordt bevorderd.

ToJoy-ervaringen: Geef meer dan zomaar een cadeau

Gezonde work-life balance

Onze loyaliteitsprogramma’s bieden incentives die gericht zijn op het bevorderen van een gezonde work-life balance.

Persoonlijke beloningen

ToJoy-ervaringen sluiten goed aan bij de individuele behoeften en voorkeuren van jullie medewerkers.

Sparen voor bucketlist items

Verkregen credits zijn op te sparen voor bucketlist items.

Sociale impact is groot

ToJoy-ervaringen beleef je samen met familie, vrienden of collega’s en maken een grote sociale impact.

Creëer een onvergetelijke Employee Experience

Employee experience die leidt tot unieke content en enthousiaste ambassadeurs

Versterk jullie employee experience en creëer enthousiasme binnen de branche. Met ToJoy’s beloningsprogramma kunnen jullie werknemers sparen voor onvergetelijke ervaringen, die niet alleen enthousiaste ambassadeurs creëren, maar ook gave content opleveren voor jullie interne en externe marketingcommunicatie. Van inspirerende verhalen en foto’s tot video’s die de aandacht trekken. Jullie organisatie zal schitteren als nooit tevoren!

Dit maakt ToJoy compleet

Loyaliteitsprogramma

Met behulp van automatische regels en ingeplande beloningen zijn wij in staat volledig geautomatiseerde beloningsprogramma’s in te richten. 

Koppeling met HR-systemen

Automatische synchronisatie van medewerkersbestand doormiddel van API koppeling.

In de huisstijl

Binden en boeien. Door volledige huisstijl integratie wordt het gevoel van wederkerigheid versterkt. 

AVG & 2FA

Enkel gebruik van de benodigde gegevens welke door de medewerker zelf te wijzigen zijn. Na een geboekte ervaring worden aanvullende gegevens automatisch verwijderd.

Spaarsysteem

Combineer een loyaliteitsprogramma met persoonlijke beloningen zoals een aanbrengbonus. Verkregen credits kunnen worden opgespaard voor een of meerdere bucketlist item.

Fysieke geschenken

Door het versturen van credits te combineren met fysieke geschenken houden we het persoonlijk.

De weg naar succes en waardering in de ICT-, media- en communicatiesector

Stap in de toekomst van beloning met ToJoy en onderscheid je van de concurrentie.

Sidney van Riesen

New business

sidney@tojoy.nl
0638546778
LinkedIn

Support en Sales

Ons team staat voor je klaar!

085 401 3811

info@tojoy.nl