100% huisstijl integratie

Volledig geautomatiseerd

Van A tot Z ontzorgd

Vier alle successen, mijlpalen en feestdagen met het ToJoy-Loyaliteitsprogramma. Geef uw medewerkers gedurende het jaar verschillende beloningen en laat hen kiezen uit zorgvuldig samengestelde catalogus aan unieke ervaringen.

Bij ToJoy begrijpen we hoe belangrijk het is om je team gemotiveerd, betrokken en gewaardeerd te houden. Onze loyaliteitsprogramma’s bieden een effectieve manier om de loyaliteit van je medewerkers te vergroten en hun motivatie te versterken.

Met diverse beloningen, erkenning en stimulansen creëren we een positieve bedrijfscultuur waarin medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen om hun beste werk te leveren.

Geheel op maat

Een aantrekkelijke en zinvolle loyaliteitsprogramma dat goed aansluit bij de organisatie en de medewerker.

Ervaringen en herinneringen

Unieke ervaringen en het maken van herinneringen ipv traditionele beloningen als nietszeggende producten, cadeaukaarten en geld.

Volledig ontzorgd

Wij ontzorgen en doen de onboarding. Na inrichten loopt alles automatisch en zijn er geen handelingen meer nodig.

Inzicht in impact

Verzamel reviews en krijg inzicht in de impact van het loyaliteitsprogramma en werkgeluk.

Tevreden klanten – gemiddelde beoordeling van 9.1

Van kerstgeschenken tot aanbrengbonussen en volledig op maat gemaakte erkenningsprogramma’s – al veel organisaties lopen voorop met ToJoy.

gelukkige werknemers zijn gemiddeld 10-20% productiever

Aantrekken, motiveren en behoud van toptalent

Verwelkom nieuwe medewerkers met gepersonaliseerde, ervaringsgerichte geschenken. Bouw vanaf de eerste dag aan een band met de medewerkers. Zorg voor een hoge mate van betrokkenheid en verbondenheid ten aanzien van de organisatie. Beloon werknemers op basis van aanwezigheid of bewezen diensten. Stimuleer en motiveer ze om net dat stapje extra te zetten voor de organisatie. De werknemer anno 2023 heeft nou eenmaal behoefte aan waardering en erkenning!

investeren in werkgeluk leidt tot 15% minder personeelsverloop

Houd iedereen tevreden en verminder het personeelsverloop

Organisaties steken enorm veel tijd en energie in het terugbrengen van het personeelsverloop. Met iedere vertrekkende medewerker gaat kennis en ervaring verloren. Daarnaast moet geïnvesteerd worden in het aantrekken en opleiden van nieuw talent. Het verlagen van ongewenst personeelsverloop is van dan ook van cruciaal belang.

ToJoy levert een bijdrage aan de tevredenheid en motivatie van werknemers. Dit leidt tot minder ziekteverzuim, minder personeelsverloop en behoud van toptalent.

Vergeet geen feestdag dankzij een volledig geautomatiseerde loyaliteitsprogramma

Met onze volledig geautomatiseerde loyaliteitsprogramma stuur je elke medewerker op zijn verjaardag, jubilea of andere feestdag automatisch een gepersonaliseerde e-mail (eventueel met fysieke attentie), in de look & feel van de organisatie. Als werkgever bepaal je zelf het aantal credits dat een werknemer ontvangt en op basis van het aantal beschikbare credits binnen zijn account krijgt de werknemer keuze uit een door onszelf samengesteld aanbod aan unieke ervaringen.

Krachtige kenmerken van het ToJoy loyaliteitsprogramma

Loyaliteitsprogramma + persoonlijke bonussen

Ons loyaliteitsprogramma biedt een scala aan mogelijkheden om beloningen op maat te bieden. Van geautomatiseerde programma’s tot persoonlijke bonussen op individueel niveau.

Synchroniseer medewerkers

Koppel ons loyaliteitsprogramma eenvoudig met het HR-systeem voor een efficiënt en foutloos beheer.

Geheel in huisstijl

Maak jouw loyaliteitsprogramma herkenbaar en versterk de merkidentiteit door het aan te passen aan de kleuren van je organisatie.

Bouw een krachtige bedrijfscultuur en vier successen en feestdagen

Het succes van een organisatie wordt veelal direct beïnvloed door de werkcultuur. Een prettige bedrijfscultuur ontwikkelen is belangrijk voor groeiende bedrijven. Dankzij het ToJoy-loyaliteitsprogramma zorgt jullie organisatie voor een prettige sfeer binnen het bedrijf door op een zinvolle manier met medewerkers om te gaan. Laat jullie mensen voelen dat hun inzet wordt gewaardeerd. Door gebruik te maken van ons loyaliteitsprogramma houdt je de connectie met medewerkers en vier de momenten die van belang zijn!

Prestaties

Beloon doelstellingen, mijlpalen of succesvolle lanceringen.

Vieringen

Vier verjaardagen, jubilea of andere belangrijke data.

Positief gedrag

Moedig gedrag aan zoals een gezonde lunch, sporten en minder reistijd.

Waarden

Beloon gedeelde waarden zoals feedback.

neem contact op

Start vandaag met het opzetten van een aantrekkelijk en zinvol loyaliteitsprogramma

085 401 3811

info@tojoy.nl

Sidney van Riesen

Sales consultant

sidney@tojoy.nl
0638546778
LinkedIn