Zinvol spaarprogramma met impact

Direct versturen en inplannen

Unieke ervaringen ipv cadeaubonnen

Vier alle successen, mijlpalen en feestdagen met het ToJoy-Loyaliteitsprogramma. Geef uw medewerkers gedurende het jaar verschillende beloningen en laat hen kiezen uit onze unieke ervaringen catalogus.

  • Unieke ervaringen in plaats van traditionele beloningen als producten, cadeaubonnen of contant geld.
  • Door meerdere kleine beloningen blijft u als werkgever attent en positief betrokken bij uw medewerkers.
  • Onze beloningen zijn op te sparen waardoor een medewerker kan kiezen voor meerdere keren een dagje uit of eenmalig voor bijvoorbeeld een citytrip Barcelona.
  • Aantrekken, motiveren en behouden van medewerkers is nog nooit zo makkelijk geweest.
  • Geheel op maat gemaakt loyaliteitsprogramma dat past bij uw organisatie en medewerkers.

91%

Is het er mee eens dat hij/zij zich gewaardeerd voelt dankzij ToJoy beloningen.

92%

Denkt dat ToJoy een belangrijk platform is om toptalent te behouden.

87%

Gelooft dat ToJoy een positieve invloed heeft op de bedrijfscultuur.

Aantrekken, motiveren en behoud van toptalent

Verwelkom nieuwe medewerkers met gepersonaliseerde, ervaringsgerichte geschenken. Bouw vanaf de eerste dag aan een band met uw medewerkers. Zorg voor een hoge mate van betrokkenheid en verbondenheid ten aanzien van uw organisatie. Beloon werknemers op basis van aanwezigheid of bewezen diensten. Stimuleer en motiveer uw werknemers om net dat stapje extra te zetten voor uw organisatie. De werknemer anno 2023 heeft nou eenmaal behoefte aan waardering en erkenning!

Houd iedereen tevreden en verminder het personeelsverloop

Organisaties steken enorm veel tijd en energie in het reduceren van personeelsverloop. Met iedere vertrekkende medewerker gaat kennis en ervaring verloren. Daarnaast moet geïnvesteerd worden in het rekruteren en opleiden van nieuw talent. Het verlagen van ongewenst personeelsverloop is van dan ook van cruciaal belang.

ToJoy levert een bijdrage aan de tevredenheid en motivatie van werknemers. Dit leidt tot minder ziekteverzuim, minder personeelsverloop en behoud van toptalent.

Met meer dan 1.000+ geweldige ervaringen helpen wij organisaties hun werknemers te erkennen en stimuleren.

Bouw een krachtige bedrijfscultuur en vier successen en feestdagen

Het succes van een organisatie wordt veelal direct beïnvloed door de werkcultuur. Een prettige bedrijfscultuur ontwikkelen is belangrijk voor groeiende bedrijven. Zorg voor een prettige sfeer binnen je bedrijf door op een goede manier met medewerkers om te gaan. Laat mensen voelen dat hun inzet wordt gewaardeerd. Houd connectie met medewerkers en vier de momenten die van belang zijn!

Prestaties

Beloon doelstellingen, mijlpalen of succesvolle lanceringen.

Vieringen

Vier verjaardagen, jubilea of andere belangrijke data.

Positief gedrag

Moedig gedrag aan zoals een gezonde lunch, sporten en minder reistijd.

Waarden

Beloon gedeelde waarden zoals feedback.

Unieke ervaringen in plaats van traditionele beloningen zoals cadeaubonnen, producten en contant geld

Weg met de saaie beloningen die niks teweeg brengen! Beloon met unieke ervaringen. Wist je dat onze beloningsmomenten ook onderdeel kunnen zijn van een spaarprogramma? Verschillende kleine beloningen vertegenwoordigen samen de waarde van een citytrip Barcelona, met 4 personen naar WildLands in Emmen of een dagje wellness.

Vergeet geen feestdag dankzij onze geautomatiseerde beloningen

Met onze volledig geautomatiseerde dienst stuur je elke medewerker op zijn verjaardag, jubilea of andere feestdag een gepersonaliseerde e-mail, in de look & feel van uw organisatie, met een cadeau naar keuze. Als werkgever bepaalt u het aantal credits dat een werknemer te besteden heeft en op basis daarvan krijgt de werknemer keuze uit een mooi aanbod unieke uitjes en ervaringen. Ontdek de voordelen van ons unieke platform voor werknemers erkenning.

Loyaliteitsporgramma op maat voor uw organisatie

Door gebruik te maken van de vele mogelijkheden dat ons platform biedt maken we samen met onze klant een loyaliteitsprogramma op maat. Beloon, erken en stimuleer op de momenten die er toe doen en zorg voor een lach op het gezicht van uw medewerkers.

Maak een keuze uit vele momenten die het waard zijn om te vieren. Denk bijvoorbeeld aan: verjaardag, behalen deadline, verlengen contract, jubileum, aanwezigheid, het aanbrengen van een nieuwe collega en een kerstgeschenk.

Samen met onze klant stellen we een loyaliteitsprogramma samen dat past bij uw organisatie en medewerkers.

Op zoek naar de beste manier om uw topmensen te belonen, erkennen en stimuleren?