Gezondheidszorg en welzijn

Ontdek de kracht van waardering

Met toenemende personeelstekorten, ongewenst verloop van personeel en een hoog ziekteverzuimpercentage als belangrijke pijnpunten in de zorgsector, is waardering de sleutel tot werkgeluk. Bij ToJoy geloven we sterk in de kracht van erkenning en beloning om medewerkers op een onderscheidende manier te kunnen binden en boeien.

Maak het verschil met een aantrekkelijk en zinvol beloningsprogramma van ToJoy

Beloningsplatform met spaarsysteem

Middels ons gebruiksvriendelijke beloningsplatform met spaarsysteem, richten wij voor jullie organisatie een aantrekkelijk en zinvol beloningsprogramma in dat werkgeluk zal bevorderen en jullie medewerkers op een onderscheidende manier zal binden en boeien.

Aanbod dat aansluit bij interesses en doelstellingen

Door middel van unieke ervaringen, zinvolle producten en het creëren van onvergetelijke herinneringen ontstaat er een sterke verbondenheid, een positieve werkcultuur en een verhoogd gevoel van waardering en erkenning bij de medewerkers.

Werkgever en werknemer volledig ontzorgd

ToJoy neemt alle zorgen volledig uit handen, vanaf het moment van onboarding tot de perfecte afwikkeling van de gekozen ervaringen. Werkgevers kunnen zich volledig concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl werknemers alleen maar hoeven te verschijnen op de dag van het event en volop te genieten.

Inzicht in de impact van het beloningsprogramma en werkgeluk

Ons platform verzamelt reviews en biedt bruikbare statistieken. Krijg inzicht in de impact van het beloningsprogramma en de inzet van ToJoy-ervaringen op de betrokkenheid van jullie medewerkers.

Meerwaarde voor werkgever en werknemer

MEERWAARDE

22% minder personeelsverloop en behoud cruciale kennis

Een goede werk/prive balans, een aansprekende organisatiecultuur en leuke herinneringen, dragen bij aan het creëren van een positieve werkomgeving waarin zorgverleners zich gewaardeerd, gesteund en verbonden voelen. Dit leidt tot minder personeelsverloop en het behoud van cruciale kennis.

MEERWAARDE

Enthousiaste medewerkers worden ambassadeurs van de organisatie

Medewerkers raken enthousiast door hun gekozen ervaring en delen foto’s en hun ervaring via social media kanalen, met vrienden, familie en collega’s in hetzelfde werkveld.

MEERWAARDE

28% minder verzuim door betere balans

De gezondheidszorg heeft te maken met een hoog risico op burn-out vanwege de hoge werkdruk en emotionele belasting. Investeren in werkgeluk draagt bij aan het verminderen van burn-outs, het vergroten van veerkracht en het behoud van gekwalificeerd personeel, waardoor de continuïteit van de zorg en teamstabiliteit wordt bevorderd.

MEERWAARDE

Aantrekkingskracht voor nieuw talent

De inzet van ervaringen als beloning is aantrekkelijk voor nieuw talent in de zorgsector vanwege de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, zichtbaarheid en erkenning, evenals de focus op een positieve werkomgeving en cultuur.

MEERWAARDE

Betere patiëntenzorg

Medewerkers die zich gewaardeerd voelen hebben meer plezier in hun werk en zijn gemotiveerder. Zij zetten zich meer in voor het welzijn van de patiënten wat zal leiden tot betere patiëntenzorg.

ToJoy-ervaringen: Uniek in zijn soort

Gezonde work-life balance

Onze beloningsprogramma’s bieden incentives die gericht zijn op het bevorderen van een gezonde work-life balance.

Persoonlijke beloningen

ToJoy-ervaringen sluiten goed aan bij de individuele behoeften en voorkeuren van jullie medewerkers.

Grote impact met beperkt budget

Beperkte financiële middelen zijn geen obstakel voor het bieden van waardevolle waardering dankzij ToJoy-ervaringen.

Sociale impact is groot

ToJoy-ervaringen beleef je samen met familie, vrienden of collega’s en maken een grote sociale impact.

Creëer een onvergetelijke Employee Experience

Employee experience die leidt tot unieke content en enthousiaste ambassadeurs

Versterk de employee experience voor jullie organisatie en genereer enthousiasme binnen de branche. Met ToJoy’s beloningsprogramma kunnen jullie werknemers sparen voor onvergetelijke ervaringen, die niet alleen enthousiaste ambassadeurs creëren, maar ook gave content opleveren voor de interne en externe marketingcommunicatie. Van inspirerende verhalen en foto’s tot video’s die de aandacht trekken, uw organisatie zal schitteren als nooit tevoren!

Ontdek de compleetheid van ToJoy

Loyaliteitsprogramma

Met behulp van automatische regels en ingeplande beloningen zijn wij in staat volledig geautomatiseerde beloningsprogramma’s in te richten. 

Koppeling met HR-systemen

Automatische synchronisatie van medewerkersbestand doormiddel van API koppeling.

In de huisstijl

Binden en boeien. Door volledige huisstijl integratie wordt het gevoel van wederkerigheid versterkt. 

AVG & 2FA

Enkel gebruik van de benodigde gegevens welke door de medewerker zelf te wijzigen zijn. Na een geboekte ervaring worden aanvullende gegevens automatisch verwijderd.

Spaarsysteem

Combineer een loyaliteitsprogramma met persoonlijke beloningen zoals een aanbrengbonus. Verkregen credits kunnen worden opgespaard voor een of meerdere bucketlist item.

Fysieke geschenken

Door het versturen van credits te combineren met fysieke geschenken houden we het persoonlijk.

Op zoek naar tevreden medewerkers en betere patiëntenzorg?

Stap in de toekomst van erkenning en beloning met ToJoy en onderscheid je in de markt.

Sidney van Riesen

Sales consultant

sidney@tojoy.nl
0638546778
LinkedIn

Support en Sales

Ons team staat voor je klaar!

085 401 3811

info@tojoy.nl