Zinvol belonen met impact

Sparen voor unieke ervaringen

Van A tot Z volledig ontzorgd

ToJoy is het platform voor werknemerserkenning waarmee uw bedrijf zijn werknemers kan belonen met aantrekkelijke en onvergetelijke ervaringen, in plaats van traditionele beloningen zoals producten, cadeaubonnen of contant geld.

Middels ons platform is het mogelijk om in slechts een paar klikken op de muis uw medewerkers een beloning te sturen. Hierbij kan per beloning worden aangegeven of deze direct inzetbaar is of dat deze op te sparen is binnen het loyaliteitsprogramma.

25.000+

Onze medewerkers hebben meer dan 25.000 mensen een unieke ervaring mogen bezorgen.

1.000+

Meer dan 1000 gedenkwaardige en levensveranderende ervaringen die mensen voor altijd bij zal blijven.

10+

Meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van bijzondere ervaringen.

Meerwaarde creëren voor klant, medewerker en partners

Binnen onze dienstverlening zijn wij van meerwaarde voor alle betrokken partijen. Zo creëren wij binnen ToJoy een van de beste bedrijfsculturen van Nederland. Dit resulteert in een gemotiveerd en enthousiast team van professionals die middels de unieke ervaringen van onze partners de werknemers van onze klanten een fantastische ervaring bezorgen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij onze bedrijfsvoering houden wij rekening met de effecten op mens, milieu en maatschappij. Met het oog op de toekomst, en in combinatie met maatschappelijk verantwoord ondernemen, proberen wij ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.

ToJoy stimuleert hybride werken onder haar personeel om zodoende efficient om te gaan met tijd en milieu. Onze backoffice is volledig gebaseerd op cloudcomputing, wij ontmoedigen printergebruik en hanteren een paperless office. Als erkend leerbedrijf bieden wij talent de mogelijkheid zich te ontwikkelen en helpen wij studenten klaar te stomen voor het bedrijfsleven.

Bouwen aan de beste bedrijfscultuur

Door een positieve omgeving te creëren, te focussen op communicatie en samenwerking, en ervoor te zorgen dat de waarden van onze organisatie aantrekkelijk zijn voor – en gedeeld worden door – ons personeel en klanten, creëeren we een cultuur die ToJoy helpt te bloeien, groeien en innoveren. Samen met onze teams en klanten bouwen wij aan een van de tofste bedrijfsculturen van Nederland.

Eigenlijk zijn wij een best goed team

Binnen ToJoy werken we in teams welke elkaar goed aanvullen en waar nodig ondersteunen. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is en zijn wij in staat om voor onze klant de beste ervaringen voor zijn medewerkers te organiseren. Onze teams:

  • geloven dat hun werk belangrijk is
  • hebben het gevoel dat hun werk voor hen persoonlijk betekenisvol is
  • hebben duidelijke doelen en afgebakende rollen
  • weten dat ze op elkaar kunnen rekenen

Kom gezellig langs en maak kennis met onze mensen

Kom werken bij ToJoy

Kom werken bij een van de tofste startups van Nederland. Bij ToJoy houden wij van resultaatgericht werken, maken we plezier en hebben we natuurlijk regelmatig de leukste uitstapjes.

Op zoek naar de beste manier om uw topmensen te belonen, erkennen en stimuleren?

Neem contact op met ons team voor een persoonlijke demo van ons erkennings- en beloningsplatform en bekijk onze met de hand samengestelde ervaringscatalogus.