Onderwijs

Ontdek de kracht van waardering

De onderwijssector kampt al jaren met toenemende lerarentekorten en het behoud van gekwalificeerd personeel. De gemiddelde werknemer ervaart een hoge werkdruk en voor de HR afdeling geldt een continue toenemende administratieve last wat ten koste gaat van strategische initiatieven en ondersteuning van docenten. Met deze belangrijke pijnpunten, is waardering de sleutel tot werkgeluk. Bij ToJoy geloven we sterk in de kracht van erkenning en beloning om medewerkers op een onderscheidende manier te kunnen binden en boeien.

Maak het verschil met een aantrekkelijk en zinvol beloningsprogramma van ToJoy

Beloningsplatform met spaarsysteem

Middels ons gebruiksvriendelijke beloningsplatform met spaarsysteem, richten wij voor jullie organisatie een aantrekkelijk en zinvol beloningsprogramma in dat werkgeluk zal bevorderen en jullie medewerkers op een onderscheidende manier zal binden en boeien.

Aanbod dat aansluit bij interesses en doelstellingen

Door middel van unieke ervaringen, zinvolle producten en het creëren van onvergetelijke herinneringen ontstaat er een sterke verbondenheid, een positieve werkcultuur en een verhoogd gevoel van waardering en erkenning bij de medewerkers.

Werkgever en werknemer volledig ontzorgd

ToJoy neemt u alle zorgen volledig uit handen, vanaf het moment van onboarding tot de perfecte afwikkeling van de gekozen ervaringen. Werkgevers kunnen zich volledig concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl werknemers alleen maar hoeven te verschijnen op de dag van het event en volop te genieten.

Inzicht in de impact van het beloningsprogramma en werkgeluk

Ons platform verzamelt reviews en biedt bruikbare statistieken. Krijg inzicht in de impact van het beloningsprogramma en de inzet van ToJoy-ervaringen op de betrokkenheid van jullie medewerkers.

Meerwaarde voor werkgever en werknemer

MEERWAARDE

Werving en behoud van gekwalificeerde leraren

De onderwijssector kampt met uitdagingen bij het aantrekken en behouden van gekwalificeerde leraren. Een goede werk/prive balans, een aansprekende organisatiecultuur en leuke herinneringen, dragen bij aan het creëren van een positieve werkomgeving waarin leraren zich gewaardeerd, gesteund en verbonden voelen. 

MEERWAARDE

Optimalisatie arbeidsvoorwaarden

De verwachtingen en behoeften van leraren met betrekking tot arbeidsvoorwaarden veranderen. Flexibele werkarrangementen, betere work-life balance, loopbaanontwikkeling en andere voordelen kunnen belangrijke overwegingen zijn voor leraren bij het kiezen van een werkgever. Voorzie met ToJoy in de behoeften van je personeel en focus op een positieve werkomgeving en cultuur.

MEERWAARDE

50% minder personeelsverloop

Gelukkige medewerkers in de onderwijssector switchen gemiddeld 50% minder snel van baan dan minder gelukkige medewerkers. De inzet van ToJoy en investeren in werkgeluk leidt uiteindelijk tot minder personeelsverloop en het behoud van cruciale kennis.

MEERWAARDE

Aansluitend bij individuele behoeften

Met name in het onderwijs is er sprake van grote diversiteit. De sector heeft te maken met leraren uit verschillende generaties, achtergronden, culturen en andere kenmerken in de onderwijspopulatie. Met ToJoy stem je erkenning en beloning af op de individuele behoeften en voorkeuren van medewerkers?

MEERWAARDE

28% minder verzuim door betere balans

Het onderwijs kan een veeleisende en stressvolle sector zijn, met een hoge werkdruk en emotionele belasting. Dit leidt tot een relatief hoog ziekteverzuim en medewerkers met burnout klachten. Investeren in werkgeluk kan bijdragen aan het verminderen van burn-out, het vergroten van veerkracht en het behoud van gekwalificeerd personeel.

Kies voor unieke ToJoy-ervaringen

Gezonde work-life balance

Onze loyaliteitsprogramma’s bieden incentives die gericht zijn op het bevorderen van een gezonde work-life balance.

Persoonlijke beloningen

ToJoy-ervaringen sluiten goed aan bij de individuele behoeften en voorkeuren van jullie medewerkers.

Sociale impact is groot

ToJoy-ervaringen beleef je samen met familie, vrienden of collega’s en maken een grote sociale impact.

Resultaat met beperkt budget

Beperkte financiële middelen zijn geen obstakel voor het bieden van waardevolle waardering dankzij ToJoy-ervaringen.

Creëer een onvergetelijke Employee Experience

Employee experience die leidt tot unieke content en enthousiaste ambassadeurs

Verbeter de employee experience van uw organisatie en genereer enthousiasme binnen jouw branche. Met het ToJoy’s beloningsprogramma kunnen uw werknemers sparen voor onvergetelijke ervaringen, die niet alleen enthousiaste ambassadeurs creëren, maar ook aantrekkelijk content oplevert voor uw interne en externe marketingcommunicatie. Van inspirerende verhalen en foto’s tot video’s die de aandacht trekken, uw organisatie zal schitteren als nooit tevoren!

Ontdek de compleetheid van ToJoy

Loyaliteitsprogramma

Met behulp van automatische regels en ingeplande beloningen zijn wij in staat volledig geautomatiseerde beloningsprogramma’s in te richten. 

Koppeling met HR-systemen

Automatische synchronisatie van medewerkersbestand doormiddel van API koppeling.

In de huisstijl

Binden en boeien. Door volledige huisstijl integratie wordt het gevoel van wederkerigheid versterkt. 

AVG & 2FA

Enkel gebruik van de benodigde gegevens welke door de medewerker zelf te wijzigen zijn. Na een geboekte ervaring worden aanvullende gegevens automatisch verwijderd.

Spaarsysteem

Combineer een loyaliteitsprogramma met persoonlijke beloningen zoals een aanbrengbonus. Verkregen credits kunnen worden opgespaard voor een of meerdere bucketlist item.

Fysieke geschenken

Door het versturen van credits te combineren met fysieke geschenken houden we het persoonlijk.

Op zoek naar gelukkige medewerkers en hogere onderwijsresultaten?

Stap in de toekomst van erkenning en beloning met ToJoy en maak het verschil voor uw werknemers.

Sidney van Riesen

Sales consultant

sidney@tojoy.nl
0638546778
LinkedIn

Support en Sales

Ons team staat voor je klaar!

085 401 3811

info@tojoy.nl