Wat geef je een vrouw wanneer zij met pensioen gaat?

Pensioen is een bijzonder moment in het leven van uw vrouwlijke werknemer en verdient het om gevierd te worden. Als het gaat om het kiezen van een pensioen cadeau voor een vrouw, onderscheid u als bedrijf zich dan van de massa en geef iets unieks en iets dat men nog lang bij blijft. De meest voor de hand liggende optie is een cadeaubon, echter is dit niet persoonlijk, te gemakkelijk en men voelt zich niet gewaardeerd voor al die jaren inzet. Geef haar in plaats daarvan een ervaring die ze zal koesteren en voor altijd zal herinneren. Overweeg gebruik te maken van het ToJoy platform en geef toegang tot een door ons zelf samengestelde catalogus aan ervaringen.

Binnen ons platform bevinden zich o.a. meerdere cruise-reizen.

Binnen ons platform bevinden zich maar dan 1000 ervaringen, voor jong en oud. Denk aan een stedentrip naar Londen, een luxe weekend naar een van de vele spaboerderijen die ons land rijk is, een familie fotoshoot met kinderen en kleinkinderen, kooklessen van een ervaren sterrenchefkok of een bezoek aan de dierentuin. U kunt het zo gek niet bedenken of het is beschikbaar binnen ons platform. Een cadeau als dit maakt de start van haar pensioen een echt speciale mijlpijl. Om het nog bijzonderder te maken, voegt u eenvoudig een bericht toe waarin bewondering en waardering uitspreekt voor de jaren van hard werken en toewijding die ze erin heeft gestoken.

Pensioen cadeau’s eenvoudig versturen

Vanuit het ToJoy platform verstuurt u binnen enkel seconden een pensioencadeau naar uw vrouwlijke jubilaris. Vervolgens kies zij een van de vele beschikbare ToJoy-ervaringen. ToJoy-ervaringen zijn persoonlijk, deelbaar,sluiten goed aan bij haar wensen en bovenal onvergetelijk. Werkgever en werknemer worden bij gebruik van het platform volledig ontzorgt. Wilt u organisatie starten met het versturen van onze originele jubileum geschenken? Neem dan gerust even contact met ons op of vraag een gratis demo account aan.