Verbeter de erkenning

Eén centraal platform voor betere erkenning en beloning van medewerkers

Hét platform waarmee wij voor innovatieve en creatieve HR-afdelingen een aantrekkelijk en gestructureerd erkenningssprogramma opzetten.

Erken en beloon met impact

Van A tot Z volledig ontzorgd

Voorpret, ervaren en herinneren

Wij maken het eenvoudig om zinvolle en gepersonaliseerde beloningen te versturen.

Met ons gebruiksvriendelijk beloningsplatform, kan iedere organisatie werkgeluk bevorderen en medewerkers op een onderscheidende manier binden en boeien.

Door middel van unieke ervaringen, belevingsproducten en het creëren van onvergetelijke herinneringen ontstaat er een sterke verbondenheid, een positieve werkcultuur en een verhoogd gevoel van waardering en erkenning bij de medewerkers.

Eigen beloningsprogramma

Een aantrekkelijke en zinvolle erkenningsprogramma dat goed aansluit bij de organisatie en de medewerker.

Ervaringen en herinneringen

Unieke ervaringen en het maken van herinneringen ipv traditionele beloningen als producten, cadeaukaarten en geld.

Volledig ontzorgd

Wij ontzorgen en doen de onboarding. Na inrichten loopt alles automatisch en is er vanuit HR geen handeling meer nodig.

snel en eenvoudig belonen

Hoe werkt ToJoy?

Bedrijven werken samen met ToJoy om beloningen aan hun werknemers te sturen via ons online platform. Managers kunnen een volledig geautomatiseerd beloningsprogramma samenstellen en daarnaast met slechts een aantal klikken persoonlijke beloningen naar hun medewerkers sturen.

Werknemers die een beloning ontvangen, worden per e-mail en indien gewenst met een fysieke attentie, op de hoogte gebracht en loggen vervolgens in op ons platform waar ze de beloning kunnen inwisselen. De medewerker kan een keuze maken uit ons uitgebreide aanbod unieke ervaringen, zinvolle producten en goede doelen.

Zodra een ervaring is geselecteerd, werkt ons team één op één met de medewerker om hun ervaring te organiseren. Het enige wat medewerkers hoeven te doen is komen opdagen en genieten van een geweldige tijd!

Dashboard organisatie manager

Tevreden klanten – gemiddelde beoordeling van 9.1

Van kerstgeschenken tot aanbrengbonussen en volledig op maat gemaakte erkenningsprogramma’s – al veel organisaties lopen voorop met ToJoy.

Overzicht van beloningen

Automatiseren

Automatiseer het verzenden van beloningen

Blijf als werkgever betrokken bij het personeel en vergeet nooit meer een belangrijke feestdag. Automatiseer datum gebonden beloningen met onze verjaardag en jubileum diensten.

De kracht van geautomatiseerde beloningen is dat ze slechts één keer ingesteld hoeven te worden en automatisch aan de hand van triggers op het juiste moment naar de juiste personen worden verstuurd.

Persoonlijk overhandigen

Combinatie van online en offline

Wij combineren het beloningsprogramma met fysieke geschenken waardoor afdeling HR kan doen waar zij goed in is. Zij hoeft zich niet druk te maken over een waardecheque, de paaseitjes, het kerstgeschenk en een verjaardagscadeau.

Waardecheque bij het verstrekken van een aanbrengbonus
Ervaringen zijn voor werknemer direct boekbaar

positief betrokken met meerdere beloningen

Direct ervaren of sparen voor bucket list items

Door gedurende het jaar meerdere kleine beloningen toe te kennen blijft de jullie organisatie op een positieve manier attent en betrokken bij jullie medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan verjaardag, kerstgeschenk en/of het behalen van een bepaalde doelstelling. Medewerkers kunnen doorsparen tot zij kunnen kiezen voor een van hun bucket list items of genoeg credits hebben om hun gezin mee te nemen naar de dierentuin.

Bekijk al onze programma’s

duidelijke workflow

Persoonlijke beloningen versturen in slechts 1 minuut

Heeft een medewerker een bepaald doel gehaald? Een geweldige prestatie geleverd? Zich ingezet tijdens zijn vakantie? Of een super goede nieuwe medewerker aangedragen? Beloon deze medewerker dan met credits en geef toegang tot unieke en onvergetelijke ervaringen. Verstuur vanuit ons platform in slechts een aantal stappen een gepersonaliseerde beloning.

Dashboard handmatig persoonlijke beloning versturen
Confetti na het boeken van een ervaring door medewerker

confetti!

Een lach op het gezicht van uw medewerker

Niet alleen het ontvangen van een beloning, maar ook het versturen ervan is een ervaring opzich. Door het gebruik van slimme functionaliteiten zorgt het doorlopen van het gehele proces bij zowel verzender als ontvanger voor een lach op het gezicht.

Een unieke ToJoy ervaring begint bij het verzenden van de beloning!

realtime inzichten

Krijg realtime inzicht dankzij onze enquete tool

ToJoy beloningen geven geeft zoveel meer voldoening dan saaie traditionele cadeaus als producten, cadeaubonnen of geld. Ontvang vanuit eerste hand werknemers feedback via geautomatiseerde enquêtes. Krijg inzicht in de impact van de verstuurde beloningen en bekijk hoe medewerkers hun ToJoy ervaring hebben beleefd. Met onze vragen over werkgeluk bieden we interessante informatie voor de HR afdeling.

Hét platform om werknemers te belonen, erkennen en stimuleren.

Gericht op unieke ervaringen en het maken van mooie herinneringen in plaats van traditionele beloningen zoals nietszeggende producten, cadeaubonnen en geld.