Zinvol belonen met impact

Van A tot Z volledig ontzorgd

Sparen voor unieke ervaringen

Wij maken het eenvoudig om zinvolle en gepersonaliseerde beloningen te versturen.

Middels ons gebruiksvriendelijke platform is het mogelijk om in slechts een paar klikken op de muis uw medewerkers een beloning te sturen en eenvoudig een eigen loyaliteitsprogamma samen te stellen.

Stuur werknemersbeloningen in slechts 3 eenvoudige stappen

Stuur beloningen in minder dan 1 minuut

Doorloop de stappen binnen ons platform en verstuur binnen 1 minuut een beloning. Snel, eenvoudig en vernieuwend leuk!

Medewerkers kiezen hun favoriete ervaring

Keuze uit meer dan 1.000+ onvergetelijke en levensveranderende ervaringen die mensen voor altijd bij zal blijven. Een unieke ervaring voor iedere doelgroep!

Volledig ontzorgd, klaar om te genieten

ToJoy regelt de volledige afwikkeling van de gekozen ervaring, zodat werkgever en werknemer er geen omkijken naar hebben. Uw werknemer hoeft enkel te verschijnen op de dag van het event.

ToJoy ontzorgt en neemt de volledige organisatie uit handen.

Bij ons geen cadeaubonnen en kortingscodes. Uw medewerker hoeft enkel te verschijnen op de dag van het event.

snel en eenvoudig belonen

Hoe werkt ToJoy?

Bedrijven werken samen met ToJoy om beloningen aan hun werknemers te sturen via ons online platform. Managers kunnen met slechts een aantal klikken beloningen naar hun medewerkers sturen.

Werknemers die een beloning ontvangen, worden per e-mail op de hoogte gebracht en loggen vervolgens in op ons platform waar ze de beloning kunnen inwisselen. De medewerker kan een keuze maken uit ons uitgebreide aanbod unieke ervaringen en avonturen.

Zodra een ervaring is geselecteerd, werkt ons team één op één met de medewerker om hun ervaring te organiseren. Het enige wat medewerkers hoeven te doen is komen opdagen en genieten van een een geweldige tijd!

Dashboard organisatie manager
Dashboard handmatig persoonlijke beloning versturen

duidelijke workflow

Persoonlijke beloningen versturen in slechts 1 minuut

Heeft een medewerker een bepaald doel gehaald? Een geweldige prestatie geleverd? Zich ingezet tijdens zijn vakantie? Of een super goede nieuwe medewerker aangedragen? Beloon deze medewerker dan met credits en geef toegang tot unieke en onvergetelijke ervaringen. Verstuur vanuit ons platform in slechts een aantal stappen een gepersonaliseerde beloning.

positief betrokken met meerdere beloningen

Direct ervaren of onderdeel van een spaarprogramma

Door gedurende het jaar meerdere kleine beloningen toe te kennen blijft u als werkgever op een positieve manier attent en betrokken blijft bij uw werknemers. Denk bijvoorbeeld aan verjaardag, kerstgeschenk en/of het behalen van een bepaalde doelstelling. Uw medewerker kan doorsparen tot hij kan kiezen voor een van zijn bucketlist items.

Ervaringen zijn voor werknemer direct boekbaar
Overzicht van beloningen

Automatiseren

Automatiseer het verzenden van beloningen

Blijf betrokken bij uw personeel en vergeet nooit meer een belangrijke feestdag. Automatiseer datum gebonden beloningen met onze verjaardag en jubileum diensten.

De kracht van geautomatiseerde beloningen is dat ze slechts één keer ingesteld hoeven te worden en automatisch aan de hand van triggers op het juiste moment naar de juiste personen worden verstuurd.

confetti!

Een lach op het gezicht van uw medewerker

Niet alleen het ontvangen van een beloning, maar ook het versturen ervan is een ervaring opzich. Door het gebruik van slimme functionaliteiten zorgt het doorlopen van het gehele proces bij zowel verzender als ontvanger voor een lach op het gezicht.

Een unieke ToJoy ervaring begint bij het verzenden van de beloning!

Confetti na het boeken van een ervaring door medewerker
Per geboekte ervaring uitgebreide enquete mogelijkheden

realtime inzichten

Krijg realtime inzicht dankzij onze enquete tool

ToJoy beloningen geven geeft zoveel meer voldoening dan saaie traditionele cadeaus als producten, cadeaubonnen of geld. Ontvang vanuit eerste hand werknemers feedback via geautomatiseerde enquêtes. Krijg inzicht in de impact van de verstuurde beloningen en bekijk hoe medewerkers hun ToJoy ervaring hebben beleefd. Leuk om over na te praten bij het koffieapparaat en met onze vragen over werkgeluk bieden we interessante informatie voor de HR afdeling.

Hét platform om werknemers te belonen, erkennen en stimuleren.

Gericht op unieke ervaringen in plaats van traditionele beloningen zoals producten, cadeaubonnen en geld.