Avontuur & actie, unieke ervaringen

Maatwerk catalogus ervaringen

Een erkenningsprogramma komt pas echt tot zijn recht met aantrekkelijke beloningen. Hierbij stappen wij af van de traditionele aanpak met cadeaubonnen, saaie producten en geld.

In jullie eigen op maat gemaakte catalogus bieden we ongeveer 50 unieke ervaringen, goede doelen en optioneel belevingsproducten die perfect passen bij jullie organisatie. Hierbij houden we rekening met de wensen van de organisatie, interesses van de medewerkers, de locatie en natuurlijk het budget.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van een erkenningsprogramma met unieke beloningscatalogus te bespreken.

Van lokaal tot landelijk aanbod dat enthousiast maakt

Door te kiezen voor beloningen die echt enthousiast maken, vergroten we de impact van erkenning op jullie medewerkers. Middels onze unieke werkwijze creëren we positieve herinneringen welke langdurig geassocieerd worden met het moment van erkenning en jullie organisatie.

Van lokaal bowlen, PADI Open Water duikbrevet halen, racen op circuit Zandvoort, een BBQ-workshop, wellnesscentra, ski- & snowboardlessen, een weekendje naar de Wadden inclusief rondvlucht boven de eilanden tot een jeepsafari op de Veluwe en een bezoek aan de Efteling. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom ervaringen?

Waarom ervaringen beter zijn dan traditionele beloningen in de vorm van geld, producten en cadeaukaarten.