Meerwaarde voor de organisatie

Gelukkige medewerkers zijn meer betrokken, productiever en innovatiever. Ze zijn minder vaak ziek en hebben minder kans op een burn out. Daarnaast zorgt de inzet van ToJoy voor behoud van goede medewerkers en is het een aantrekkingskracht voor nieuw talent. Maar dat is nog niet alles…

Beloningsplatform met spaarsysteem

Beloon, erken en stimuleer met credits die toegang geven tot meer dan 1.000 unieke ervaringen die uw medewerkers voor altijd bij zal blijven. Verstuur meerdere (kleine) beloningen en uw medewerker spaart voor een van de vele bucketlist items.

Sluit aan bij interesse

Geen nietszeggende cadeaubon, traditioneel kerstpakket, bronzen beeldje of bos bloemen, maar unieke ervaringen waar naar uitgekeken kan worden. De voorpret begint al bij het rondkijken in de door ons zelf samengestelde catalogus aan echt unieke ervaringen.

Enthousiaste medewerkers

Medewerkers worden enthousiast en spreken met vrienden, familie en onderling over hun ervaringen. Ze delen prachtige foto’s en er volgen geen saaie gesprekken bij het koffie apparaat!

Afdeling HR volledig ontzorgd

ToJoy ontzorgt en neemt de volledige organisatie uit handen. Uw (HR)medewerkers kunnen doen waar zij goed in zijn. De rest regelen wij.

Vergroot betrokkenheid

Laat mensen voelen dat hun inzet wordt gewaardeerd. Houd connectie met alle medewerkers en vier de momenten die van belang zijn!

Minder personeelsverloop en behoud van kennis

De inzet van ToJoy zorgt ervoor dat een medewerker zich meer gewaardeerd voelt voor zijn inzet. Geld alleen is allang niet meer de trigger om van werkgever te switchen.

Zeer breed inzetbaar

Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag, aanbrengbonus of een persoonlijke beloning. Het kan allemaal. Verstuur je beloning handmatig of kies voor geautomatiseerd versturen van beloningen.

Feedback over werkgeluk

Ontvang werknemers feedback uit eerste hand via geautomatiseerde enquêtes. Krijg inzicht in het werkgeluk, de impact van de verstuurde beloningen en bekijk hoe medewerkers hun ToJoy ervaring hebben beleefd.

Positieve invloed op bedrijfscultuur

Maar liefst 91% van alle medewerkers geeft aan dat ToJoy een positieve invloed heeft op de bedrijfscultuur.

Aantrekkingskracht voor nieuw personeel

Het gebruik van ToJoy zorgt voor behoud van goede medewerkers en is een aantrekkingskracht voor nieuw talent. Ons platform is uitermate geschikt voor referral recruitment bonussen.

Lager ziekteverzuim

Betrokken en bevlogen medewerkers gaan met meer plezier naar het werk en krijgen hier energie van, zij zullen minder snel in een burn-out terecht komen en zich ziek melden.

Hogere productiviteit

Werknemers die met plezier naar hun werk komen zijn eerder bereid om een stapje extra te zetten voor hun werk.

Relatie voor de lange termijn

Een langdurige relatie opbouwen met uw werknemers is een zekere weg naar continuïteit en productiviteit van het bedrijf.

Ervaringen die aansluiten bij bedrijfscultuur

Enkel ervaringen in een bepaalde regio of gericht op vitaliteit & gezondheid, familie uitjes, bucketlist items of persoonlijke ontwikkeling? Samen stellen we een catalogus samen dat goed aansluit bij de bedrijfscultuur.

Op zoek naar de beste manier om uw medewerkers te belonen, erkennen en stimuleren?

Neem contact op met ons team voor een persoonlijke demo van ons erkennings- en beloningsplatform en bekijk onze met de hand samengestelde ervaringscatalogus.