Toepassingen

Beloning en erkenning voor elke mijlpijl en feestdag

Of het nu gaat om een jubileum, een verjaardag of een persoonlijke beloning… Onze beloningen zorgen voor enthousiasme en betere resultaten voor werkgever en werknemer. Met ons platform beloont, erkent en stimuleert u werknemers en relaties met credits die toegang geven tot unieke en onvergetelijke ervaringen.

Samen vieren we elk erkenningsmoment, groot en klein

Loyaliteitsprogramma

Volledig geautomatiseerd loyaliteitsprogramma voor medewerkers

Lees hoe ons op maat gemaakte loyaliteitsprogramma jullie organisatie ondersteunt bij het opbouwen van een positieve werkcultuur en het versterken van de band met jullie medewerkers.

Persoonlijke beloning

Beloningen en erkenning voor elke mijlpijl en feestdag. De ultieme manier om werknemers te belonen, erkennen en te stimuleren.

Jubileum

Beloon werknemers voor hun tijd, energie en voortdurende toewijding aan de organisatie, op een manier die iets voor hen betekent.

Verkoop stimulans

Traditionele verkoopprikkels missen een schot voor open doel. Stimuleer resultaten met een nieuw soort verkoopprikkel.

Onboarding geschenken

Verwelkom nieuwe medewerkers met gepersonaliseerde, ervaringsgerichte geschenken.

Welzijn en gezondheid

Ervaringsgerichte geschenken die het welzijn van uw medewerkers ten goede komt. Gelukkige en gezonde medewerkers zijn creatiever, productiever en meer betrokken.

Klantrelatie versterken

Verbeter de relatie tussen klant en organisatie. Vergroot loyaliteit en vertrouwen met behulp van ervaringsgerichte relatiegeschenken.

Verjaardag

Geen saaie cadeaubon, korting, bierpakket of bloemen, maar ervaringen. Zet de verjaardag van medewerkers om in momenten die het waard zijn om te vieren.

Referral recruitment

Personeel werven via je eigen medewerkers, belonen met ToJoy ervaringen.

68 momenten van belonen, erkennen en stimuleren

Bij ToJoy geloven we dat het vieren en waarderen van prestaties essentieel is voor een positieve en productieve werkomgeving. Daarom hebben we een uitgebreide lijst samengesteld met 68 unieke beloningsmomenten om jouw team te inspireren en te motiveren. Ontdek hieronder onze 68 beloningsmomenten en geef een boost aan de werkcultuur binnen jouw organisatie.