Beste deelnemers,

Bij ToJoy zijn we continu bezig met het verbeteren van beloningsprogramma’s voor werkend Nederland. We willen ervoor zorgen dat jouw inzet en betrokkenheid op de juiste manier worden gewaardeerd. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan ons onderzoek naar beloningsvoorkeuren. Jouw input is van onschatbare waarde en zal ons helpen om op maat gemaakte beloningsoplossingen te ontwikkelen die perfect passen bij de interesses en behoeften van werkend Nederland.

Door de enquête in te vullen, krijg jij de kans om jouw stem te laten horen en direct invloed uit te oefenen op beloningsprogramma’s binnen verschillende organisaties. Jouw feedback helpt ons om beter inzicht te krijgen in wat jou motiveert en zal leiden tot beloningen die zorgen voor tevredenheid, motivatie en loyaliteit.

Starten met de enqûete

Maak kans op 1000 ToJoy credits

Als blijk van waardering verloten we onder alle inzendingen 1000 ToJoy credits. Met deze credits kun je unieke ervaringen beleven, zoals het bijwonen van de MOTOGP in Assen, een bezoek aan Fort Resort Beemster, één van de meest luxe en duurzame wellness resorts van Nederland, het behalen van je golfvaardigheidsbewijs of 6 maanden onbeperkt toegang tot de Pathé bioscopen.

Hoelang duurt het?

Het invullen van de enquête kost slechts 5 minuten van jouw tijd. We hebben de vragen zorgvuldig samengesteld om een diepgaand begrip te krijgen van jouw beloningsvoorkeuren.

Klik hieronder om de enquête te starten en jouw waardevolle inzichten met ons te delen.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We waarderen jouw betrokkenheid enorm!