Meerwaarde voor de organisatie

Gelukkige medewerkers zijn meer betrokken, productiever en innovatiever. Ze zijn minder vaak ziek en hebben minder kans op een burn out. Daarnaast zorgt de inzet van ToJoy voor behoud van goede medewerkers en is het een aantrekkingskracht voor nieuw talent.

Unieke ervaringen

Meer dan 1.000 wisselende, gedenkwaardige en levensveranderende ervaringen die mensen voor altijd bij zal blijven en zorgen voor een WOW-effect.

Officiële partnerships

Door onze partnerships met hotels, concertzalen, sportorganisaties en alle andere aanbieders van unieke ervaringen zijn wij in staat het perfecte uitje voor veel organisaties te organiseren.

Minder personeelsverloop

De inzet van ToJoy zorgt voor behoud van goede medewerkers en is een aantrekkingskracht voor nieuw talent.

Ervaringen sluiten aan bij bedrijfscultuur

Enkel ervaringen in een bepaalde regio of gericht op vitaliteit & gezondheid, familie uitjes, bucketlist items of persoonlijke ontwikkeling? Samen stellen we een catalogus samen dat goed aansluit bij de bedrijfscultuur.

Volledig ontzorgd

ToJoy ontzorgt en neemt de volledige organisatie uit handen. Uw medewerkers hoeven enkel te verschijnen op de dag van het event en kunnen beginnen met genieten van hun unieke ervaring.

25.000+ vrolijke klanten

Onze medewerkers hebben in de afgelopen jaren meer dan 25.000 mensen een unieke ervaring mogen bezorgen.

Positieve invloed op bedrijfscultuur

91% van alle medewerkers geeft aan dat ToJoy een positieve invloed heeft op de bedrijfscultuur.

Toegang tot uitverkochte events

Door ons netwerk en partnerships bieden wij middels ToJoy toegang tot de beste uitverkochte evenementen.

Relatie voor de lange termijn

Samen bouwen aan een geweldige bedrijfscultuur. Werken met een lange termijn visie om zo voor alle betrokken partijen het maximale uit de samenwerking te halen.

Betrokken naar uw medewerkers

Door gebruik te maken van ToJoy blijft u betrokken en vergeet u nooit meer een belangrijke feestdag of mijlpijl.

10+ jaar ervaring

Onze medewerkers zijn ervaringsdeskundige en hebben meer dan 10+ jaar ervaring in het organiseren van unieke uitjes. Met ons gehele team breiden wij maandelijks onze kennis over uitjes uit.

Koffie en thee staan klaar

Sparren over de mogelijkheden van ToJoy voor uw organisatie? U bent welkom bij ons op kantoor in Oosterwolde (Friesland).

Op zoek naar de beste manier om uw medewerkers te belonen, erkennen en stimuleren?

Neem contact op met ons team voor een persoonlijke demo van ons erkennings- en beloningsplatform en bekijk onze met de hand samengestelde ervaringscatalogus.