Wat is een aanbrengbonus?

Een aanbrengbonus is een geweldige manier voor bedrijven om werkzoekenden te verleiden en zich te onderscheiden van de concurrentie. Kies voor ToJoy en zet unieke ervaringen in als aanbrengbonus en u zult er geen spijt van krijgen. Het zal uw bedrijf niet alleen doen opvallen, maar het zal werkzoekenden ook een ervaring geven die ze niet zullen vergeten. Een contante bonus van 500 euro lijkt misschien veel, maar een onvergetelijke ervaring is veel meer waard.

Lees ook: Waarom maken ervaringen gelukkiger dan het hebben van producten

Van het bezoeken van de TT in Assen, een citytrip naar Londen tot een ballonvaart, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een dergelijke aanbrengbonus kunt u de beste werkzoekenden aantrekken en hun een ervaring bezorgen die ze nooit zullen vergeten. Dus als u op zoek bent naar een manier om u te onderscheiden is het aanbieden van een unieke aanbrengbonus een geweldige manier.

Aanbrengbonus versturen binnen 1 minuut

Vanuit ons platform stuurt u binnen 1 minuut een aanbrengbonus naar uw werknemer. Deze bezoekt vervolgens ons platform en kiest een van de meer dan 500 unieke ervaringen dat ons platform te bieden heeft. Zowel werkgever als werknemer worden hierbij volledig ontzorgt. De werknemer hoeft enkel te verschijnen op de dag van het event zodat deze maximaal kan genieten. Kennismaken met ervaringen als aanbrengbonus?