Wat is een 5 jaar jubileum werk?

In het moderne tijdperk komt het zelden voor dat iemand 5 jaar bij hetzelfde bedrijf blijft. Als iemand daarin slaagt, is dat een lovenswaardige prestatie die erkenning verdient. Een wenskaart met een paar woorden van dankbaarheid is niet voldoende om zo’n ongelooflijke prestatie te erkennen. Het 5-jarig jubileum op het werk nog specialer maken door de werknemer een unieke ToJoy-ervaring te geven is een geweldige manier om erkenning te tonen.

5 jarig werkjubileum

Volgens het laatste CBS-rapport is gewoonlijk een derde van de werknemers meer dan tien jaar aan één organisatie verbonden. Dit aantal kan echter verschillen per bedrijfstak; in de publieke sector is de band tussen werknemer en werkgever stabieler en langduriger dan in andere sectoren. Bij jongere werknemers is de band met de werkgever mogelijk minder sterk, wat leidt tot een kortere binding. In de gezondheidszorg, het onderwijs en de overheid wordt het 5-jarig jubileum vaak gevierd. In de overheid, de gezondheidszorg en het onderwijs worden vijfjarige jubilea dus vaak gevierd.

Met meer dan 1000+ unieke ervaringen voorzien wij organisaties van unieke jubileum cadeaus.

Jubileum cadeau 5 jaar in dienst

Het uitzoeken van het ideale cadeau om dankbaarheid en bewondering te tonen bij het bereiken van een jubileum van 5 jaar kan moeilijk zijn. ToJoy werd in het leven geroepen om dit proces te vergemakkelijken. Met ons systeem kan de ontvanger van het cadeau een ervaring kiezen die het best bij hem past, van een parachute sprong tot een paar dagen Lapland of een dagje naar WildLands Emmen. Door de toevoeging van een persoonlijk tintje en een klein fysiek item, kunnen bedrijven garanderen dat het 5-jarig jubileumgeschenk met plezier zal worden ontvangen.

Ontdek ons platform en start met het versturen van unieke jubileum geschenken.

Jubileumuitkering 5 jaar belastingvrij?

Een werkgever kan aan elke werknemer die 25 of 40 jaar in dienst is, een bonus toekennen die vrijgesteld is van belastingen. Deze bonus mag niet meer bedragen dan het totaal van het brutoloon van de werknemer en één maand vakantiegeld. Het 5 jarig jubileum komt echter niet in aanmerking voor een beloning en valt in plaats daarvan onder de Werkkostenregeling.

Cadeau collega 5 jaar in dienst

Na 5 jaar op dezelfde werkplek is het tijd om uw collega een mooi jubileum cadeau te geven. Het bereiken van 5 jaar in hetzelfde bedrijf is een indrukwekkende prestatie, en deze speciale dag moet worden herdacht met een uitzonderlijke soiree. U kunt een diner organiseren met andere collega’s om de 5 jaar dienst te eren. Als organisatie kun je iets anders doen en kiezen voor ToJoy-ervaringen. Met ToJoy-ervaringen maakt het bedrijf een indrukwekkend statement en kan de werknemer een ervaring uitkiezen die een leven lang meegaat.

Andere werkjubilea welke vaak gevierd worden zijn: