Wat is een 12,5 jaar jubileum?

In deze tijd is het ongebruikelijk dat iemand 12,5 jaar in dienst is bij dezelfde werkgever of hetzelfde bedrijf blijft, dus als dat lukt, is dat echt een feestje waard. Een kaart met alleen woorden van waardering is niet genoeg om deze opmerkelijke prestatie te erkennen. Het leveren van een speciale ToJoy-ervaring maakt de 12,5-jarige jubileum op het werk veel betekenisvoller voor de werknemer.

12,5 jarig jubileum werk – Onderwijs, zorg en ambtenaar

In het meest recente rapport van het CBS staat dat over het algemeen een derde van de werknemers ten minste 10 jaar bij hetzelfde bedrijf werkt. Dit kan echter per bedrijfstak verschillen; in de publieke sector bijvoorbeeld blijven werknemers over het algemeen langer in dienst. De band tussen werknemer en werkgever is vloeiender en vluchtiger als de werknemer aan de jongere kant is, wat kan leiden tot een kortere duur van het dienstverband. In de gezondheidszorg en het onderwijs wordt een dienstverband van 12,5 jaar vaak gehonoreerd, en bij de overheid komt dit vaker voor dan in andere sectoren. Bij de overheid komt een 12,5 jarig jubileum werk dan ook geregeld voor.

Voor iedere werknemer is er een ervaring beschikbaar waar naar uitgekeken word en welke voor altijd zal worden onthouden.

Originele jubileum cadeau 12,5 jaar in dienst

Bij het vieren van een mijlpaal van 12,5 jaar kan het een uitdaging zijn om een uniek en betekenisvol cadeau te kiezen dat waardering en dankbaarheid uitstraalt. Om het gemakkelijker te maken, werd ToJoy in het leven geroepen. Onze dienst biedt de ontvanger de mogelijkheid om een ervaring (origineel jubileum cadeau) te kiezen die past bij zijn of haar wensen, variërend van een bezoek aan een restaurant met Michelin-sterren tot een weekendje Safaripark Beekse Bergen of het volgen van een duikcursus. Door een persoonlijke noot en een klein fysiek cadeau toe te voegen, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat het 12,5-jarig jubileum cadeau goed wordt ontvangen.

Gratificatie jubileumuitkering 12,5 jaar?

Een werkgever kan elke werknemer die een 25 jaar jubileum of een 40 jaar jubileum viert een belastingvrije bonus aanbieden. Deze beloning mag niet groter zijn dan het brutosalaris en het vakantiegeld van één maand van de werknemer samen. De mijlpaal van 12,5 jaar komt niet in aanmerking voor gratificatie en valt in plaats daarvan onder de WKR (werkkostenregeling).

Cadeau collega 12,5 jaar in dienst

Na een indrukwekkende 12,5 jaar is het tijd om uw collega een fantastisch jubileumcadeau te geven. Het is een ongelooflijke prestatie om een kwart eeuw in hetzelfde bedrijf te werken. Het is noodzakelijk om deze speciale dag te erkennen met een gedenkwaardige viering. U zou een etentje met de collega’s kunnen organiseren om te vieren dat een collega 12,5 jaar in dienst is. Als organisatie kunt u er ook voor kiezen om het eens anders te doen en te kiezen voor ToJoy-ervaringen. Met ToJoy-ervaringen maakt de organisatie pas echt indruk en kan de werknemer kiezen voor een ervaring voor het leven.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het ToJoy platform?