Iedereen heeft wel eens gehoord van de term bucketlist. De bucketlist is een persoonlijke lijst van dingen en activiteiten die men graag gedaan wilt hebben voor een bepaald tijdstip of datum.

Bucketlist items zijn een zeer krachtig middel om medewerkers te erkennen en belonen. Onze bucketlist items worden door verschillende organisaties ingezet als dank voor het aanbrengen van een nieuwe collega, als verkoop stimulans, het tekenen van een nieuw contract en als afscheidsgeschenk wanneer een medewerker met pensioen gaat.

Hoewel een bucketlist erg persoonsgebonden is, zijn wij van mening dat binnen ons platform ook items beschikbaar zijn die op jouw (en op die van uw medewerkers) bucketlist staan.

Een 10-tal populaire bucketlist items zijn:

Leer duiken

Behaal je PADI Open water duikbrevet. Begin met de basislessen in het zwembad, volg de theorie en sluit af met twee buitenduiken. Begeef jij je binnenkort in Egypte tussen de tropische vissen?

Breng een bezoek aan Euro Disney

Gaan jullie met het gehele gezin naar de magische wereld vol met belevenissen? Ontmoet de Disney® figuren, gil het uit in de meest spannende attracties, geniet van de parades en shows en overnacht in één van onze favoriete hotels. Ga via ToJoy naar Disneyland® Parijs!

Het Noorderlicht bekijken

Breng een bezoek aan IJsland, Noorwegen, Zweden of Finland en aanschouw het noorderlicht. Trek warme kleren aan, stap op de sneeuwscooter en ga op zoek naar de mooiste lichtshow ter wereld genoemd.

Ga op Safari in Zuid Afrika

Op safari in Zuid-Afrika is een heerlijk avontuur. Per jeep zoek je naar wilde dieren die je kent van televisie en social media. Spot de welbekende big-5 (leeuw, olifant, luipaard, buffel en neushoorn) en praat nog jarenlang over dit bijzondere avontuur.

Een muziekinstrument leren spelen

Leer binnen een jaar gitaar spelen en speel jouw favoriete gitaar solo.

Voetbalwedstrijd in Engeland bezoeken

Breng een bezoek aan voetbalhoofdstad van Europa, Londen, en woon daar een voetbalwedstrijd in de Engelse Premier League bij. Wat te denken van Chelsea, Arsenal of Tottenham Hotspur?

Rondreis Bali

Vulkaan beklimmen, rijstvelden, massages en lekker eten! Bali heeft het allemaal. Ga op rondreis en kom terug met een rugtas vol mooie verhalen.

Behaal het motorrijbewijs

Samen zoeken we een geschikte rijschool om de theorie en het rijbewijs te halen. Behaal in 10 weken het motorrijbewijs en tour komende zomer door Nederland, Duitsland of Frankrijk. Met de motor bezoek je de mooiste plekjes op aarde en ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid.

Verras een dierbaar iemand

Verras vader, moeder, vriend of vriendin door hem mee te nemen naar een voor hem bijzondere plek. In ons aanbod bevinden zich vele citytrips en activiteiten als parachutespringen, dagje wellness en dineren in een sterrenrestaurant welke geschikt zijn voor 2 of meer personen.

Overnachten in een boomhut

Kom op adem tussen de bomen, bladeren en vogels en geniet samen van een schitterend uitzicht vanuit een boomhut.

Wil je inzicht in al onze met de hand geselecteerde bucketlist ervaringen? Neem dan contact met ons op zodat we gezamenlijk ons platform en de daarbij horende ervaringen kunnen doorlopen.